SAS introduceert stille ochtendvluchten voor een rustige morgen

De Scandinavische vliegmaatschappij SAS komt met een gloednieuwe service: SAS Stille ochtendvluchten (SAS Silent Morning Flights). Na het welkomstwoord van de bemanning en de veiligheidsinstructies wordt het tot vlak voor de landing volledig stil in het vliegtuig.

Een vliegtuig van Scandinavian Airlines

Een vliegtuig van Scandinavian Airlines

SAS is continu bezig met het verbeteren van hun service en het laatste initiatief op dat gebied wordt op dit moment getest. Passagiers worden tijdens vluchten die voor 9:00 uur vertrekken niet gestoord door de gebruikelijke aankondigingen van de crew, met uitzondering van de veiligheidsinstructie. Want reizigers die vaker met SAS vliegen zijn al bekend met de informatie en de verschillende diensten aan boord. De stille vluchten zijn op vroeg op alle vluchten in en van en naar Scandinavië. proef en worden uitgevoerd op alle vluchten binnen Scandinavië.

 

 

“We noemen de service ‘stille ochtendvluchten’. Op deze vluchten brengen passagiers hun tijd door zoals zij dat willen: ze eten, lezen, slapen of bereiden zich in alle rust voor op de werkdag. Onze vaste klanten hebben aangegeven het fijner te vinden om hun koffie in stilte te drinken dan met het geluid van een aankondiging op de achtergrond die ze al zo vaak hebben gehoord. Dat is de reden waarom we deze proef de komende maanden uitvoeren,” vertelt Stephanie Smitt Lindberg, Product & Development Manager bij SAS. Naast het gebruikelijke welkom door de piloot is nog wel de veiligheidsinstructie op iedere vlucht te horen. Na deze korte instructie heerst tot aan de landing een serene stilte in de cabine.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.