Bekijk wie de KVNR Shipping Award 2016 heeft gewonnen

Holland America Line en het Center for Simulator Maritime Training (CSMART) hebben maandagavond tijdens het jaarlijkse Maritime Awards Gala de KNVR Shipping Award 2016 gewonnen. Deze prijs wordt toegekend door de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) om aan te tonen dat zeescheepvaart een sector is waarin vernieuwingen plaatsvinden maar ook dat het milieu en maatschappelijk ondernemen hoog op de agenda staan.

shipping-award-2016

In aanwezigheid van 800 maritieme professionals, politici en andere belangstellenden werd de award uitgereikt aan Keith Taylor, Executive Vice-President Fleet Operations van Holland America Line en Hans Hederstrom, Managing Director van CSMART.

“Holland America Line, dat al 143 jaar met trots de Nederlandse vlag voert, was niet alleen erg vereerd met de nominatie, maar nog trotser op het verkrijgen van de 2016 KVNR Shipping Award voor haar ms Koningsdam. Ons allernieuwste schip dat eerder dit jaar door Koningin Máxima is gedoopt en waarmee we de standaard hebben ingezet voor een verdere verduurzaming van onze vloot.”, aldus Keith Taylor.

 

 

Hans Hederstrom, Managing Director van CSMART, deelde het volgende over het ontvangen van de award: “Het is een grote eer voor CSMART Academy van Carnival Corporation, tezamen met Holland America Line, om deze prestigieuze KVNR Shipping Award 2016 te ontvangen van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders. We voelen ons in het bijzonder vereerd deze award in ontvangst te mogen nemen gezien de award staat voor maritieme en milieu-innovatie. Als een innovatieve leider is het aanbieden van strenge jaarlijkse trainingen aan onze 6.500 dek en engineering officieren de drijfveer van onze strategie”.

 

 

Uit het juryrapport: “Holland America Line heeft naar de laatste stand van de techniek geïnvesteerd in duurzaamheid en energie-efficiency. Het ms Koningsdam, varend onder Nederlandse vlag, is daar een schoolvoorbeeld van. Het ‘New CSMART Arison Maritime Center’ in Almere is gebouwd naar als replica van de brug van de Koningsdam. Dit centrum, waarin ruim vijfenzeventig miljoen euro werd geïnvesteerd, richt zich op het geven van opleidingen aan scheeps- en technische officieren die verantwoordelijk zijn voor de navigatie en operatie van cruiseschepen. Holland America Line loopt hiermee voorop in het trainen van houding en gedrag van personeel. De innovaties hebben een positieve bijdrage tot gevolg op het gebied van milieuprestaties en de veiligheidscultuur op de brug”.

De award bestaat uit een ingelijst certificaat en een stalen bolder (zie de foto’s). Deze zullen een gepaste plek krijgen in het CSMART Center in Almere en op het Europese kantoor van Holland America Line in Rotterdam.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.