Tim Douwsma presenteert Kids Vakantiegids Awards

Welke reisorganisaties hebben het allerbeste vakantieaanbod voor gezinnen met kids en welke vakantiemascotte is de allerleukste? Vanaf vandaag gaan tientallen touroperators de strijd aan om de felbegeerde Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017.

tim-douwsma

De awards worden uitgereikt tijdens een feestelijk event met Tim Douwsma op de Vakantiebeurs op woensdag 11 januari. Reisorganisaties kunnen zich vanaf vandaag inschrijven.

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards

Voor het tiende jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland worden onderscheiden, is onderverdeeld in 15 categorieën: Actieve vakanties, Allround, Baby vakanties, Eenouder vakanties, Familiehotels, Glamping, Glamping XL, Groene vakanties, Kamperen, Kamperen XL, Kidsclub vakanties, Pretparken, Vakantieparken, Vakantieparken XL en Verre vakanties. Per categorie nomineert de vakjury drie inschrijvingen. Vervolgens stemt het grote publiek op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards website.

 

 

Kids VakantieMascotte van het Jaar Verkiezing

Bij veel reisorganisaties spelen vakantiemascottes een belangrijke rol in het animatieprogramma en de algehele vakantiepret. Met de Kids VakantieMascotte van het Jaar Verkiezing worden deze mascottes in de schijnwerpers gezet. De allerbeste vakantiemascotte ontvangt de felbegeerde Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2017.

 

 

Leden vakjury

De vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017 bestaat uit Frank Oostdam (directeur ANVR), Jan Lokhoff (uitgever Lokhoff.nl) en Marlotte Lubbers (uitgever Kids Vakantiegids). Het ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen) is de brancheorganisatie van reisbureaus en reisorganisaties, Jan Lokhoff bundelt zijn kennis over en ervaringen in de reisbranche als travel writer op Lokhoff.nl en Kids Vakantiegids is met het eigen magazine en 3 miljoen websitebezoekers per jaar het grootste familievakantieplatform in Nederland.

Tim Douwsma

Ook in 2017 worden de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards weer uitgereikt door een populaire BN’er. Dit jaar is dat Tim Douwsma. Dit multitalent, bekend als acteur, zanger én presentator, werd in oktober 2015 door Televizier verkozen tot beste jeugdpresentator. Ook speelde hij de hoofdrol naast Vajén van den Bosch in de musicalvoorstelling Grease en schitterde hij op tv in de soap Nieuwe Tijden.

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van de hele familie. Het Kids Vakantiegids magazine verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 100.000 en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website vinden jaarlijks 3 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.