Seabourn: ’s Werelds beste ultra-luxe cruise lijn

De cruises van Seabourn zijn geschikt voor iedereen die van grenzeloos genieten houdt. Aan boord zijn er vooral hoger opgeleide passagiers van 40 jaar en ouder, met een hoog inkomen, die houden van luxe en avontuur, maar vooral ook een enorme interesse hebben in de wereldwijde bestemmingen.
service-aan-boord-seabourn

Stralende glimlach

Zij ervaren dagelijks de ultieme, bijna intuïtieve service van de crew, die al begint op het moment dat zij aan boord stappen. De stralende glimlach en de koele champagne die aan hen wordt aangeboden zijn nog maar de 1e tekenen van een bijzondere reis die alleen met Seabourn kan worden gemaakt.

 

 

Waarom Seabourn anders is dan de rest

 • Intieme schepen met niet meer dan 300 suites
 • Ultra all-inclusive: naast de maaltijden zijn ook alle dranken (waaronder champagne, wijnen en cocktails) en fooien inclusief
 • Unieke bestemmingen: wij varen naar steden die je gasten gezien moeten hebben en naar verborgen parels waar grotere schepen niet kunnen komen
 • Alle dinergelegenheden zijn bij de prijs inbegrepen: je gasten kunnen wanneer, waar en met wie zij willen dineren
 • Een vanzelfsprekende en voorkomende service door een bemanning die er met hart en ziel voor zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt
 • Ruime suites met een overweldigend uitzicht op zee – veelal met veranda
 • Een complementair glas champagne ter verwelkoming en de mini-bar in de suite die is gevuld met dranken naar de persoonlijke voorkeur van je gasten
 • Open-bars op het schip en premium wijnen die perfect passen bij de lunch en het diner
 • Fooien zijn niet verplicht en worden niet verwacht

 

 

Exceptionele accommodaties: luxueuze suites

De schepen van Seabourn zijn klein, intiem van sfeer en hebben een stijlvolle inrichting en een overzichtelijke indeling. Daardoor voelen je gasten zich direct thuis en weten zij al snel hun weg te vinden. Bijvoorbeeld naar één van de maximaal 300 ruime en comfortabele suites. Alle suites hebben uitzicht op zee, de meeste zelfs met een veranda. Daarnaast toont de suite alle faciliteiten die gepaard gaan met vijfsterren luxe: van flat screen tv, inloopkasten, exclusieve wellness-producten van Molton Brown™ en het favoriete drankje van je gasten in de in-suite minibar tot dagelijks vers fruit, nieuwe bloemen en een chique badkamer met douche én bad. Bij die sterrenservice hoort bovendien een persoonlijke suite steward(ess). Hij of zij zorgt ervoor dat het je gasten in de suite aan niets ontbreekt en zal:

 • Je gasten welkom heten met champagne en canapés
 • Een selecte van designer zepen aanbieden
 • Voor pure verwennerij een ‘Pure Pampering℠ bad klaar maken
 • De ijs en bar setup (bij)vullen
 • De was service wensen van je gasten beheren
 • Assistentie verlenen met welk special verzoek dan ook
 • Gepersonaliseerde ‘turndown’ service bieden

service-aan-boord-seabourn-champagne

Perfectie wordt geserveerd met een luxueuze keuze aan diner opties

Er zijn geen vaste zittingen aan boord, dat betekend dat je gasten altijd kunnen bepalen waar en wanneer zij willen dineren. Zij kunnen de ene avond aanschuiven in The Restaurant, waar er overheerlijk à la carte en chique kan worden gedineerd. Ook kan er worden gekozen uit The Collonade, een meer casual restaurant zowel binnen als buiten en biedt à la carte menu aan als een buffet. Of bijvoorbeeld de Patio, een buffetrestaurant, gelegen bij het zwembad, biedt een variëteit aan salades, soepen, gegrilde specialiteiten en veel meer! Uniek is het nieuwe The Grill by Thomas Keller. Deze nieuwe signature restaurant heeft zijn menu en het interieur geïnspireerd op het klassieke Amerikaanse eethuis. Gasten worden getrakteerd op een tijdloos menu met verse producten van ambachtelijke leveranciers. Denk aan caesarsalade met ijscoupes die aan tafel worden bereid en tal van andere favorieten van fijnproevers, bijvoorbeeld kreeft Thermidor en romige spinazie, die à la carte verkrijgbaar zijn. The Grill is het resultaat van een exclusieve samenwerking voor Seabourn tussen driesterren Michelin chef Thomas Keller en topontwerper Adam D. Tihany. Bovendien kunnen gasten kiezen uit in-suite dining, waar er genoten kan worden van een volledige maaltijd, met dinermogelijkheden uit het menu van The Restaurant. Het diner wordt vervolgens gang na gang in de suite of op de privé veranda geserveerd. Exclusief op Seabourn Encore is er tevens de mogelijkheid voor sushi, waar innovatieve menu’s worden klaargemaakt door de master sushi chefs.

 

 

Ontvang dagelijks het laatste nieuws

Ontdek elke dag gratis een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen. (en we sturen geen spam)

4eALINEASUBTITEL

4eALINEA

SUBTITEL

4eALINEA

 

 

Ontvang dagelijks het laatste nieuws

Ontdek elke dag gratis een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen. (en we sturen geen spam)

Comments are closed.