Kirchberg is verkozen tot de beste wintersportbestemming van 2016

Kirchberg wint de Zoover Award voor Beste Wintersportbestemming van 2016. Nederlandse vakantiegangers die het Tiroolse skidorp in de Kitzbüheler Alpen hebben bezocht, waarderen de wintersportbestemming met een gemiddeld waarderingscijfer 9,02. Kirchberg steekt met kop en schouder boven de andere wintersportbestemmingen uit.

overhandiging-kirchberg-beste-skigebied

Toenemende populariteit

Door de toenemende populariteit van wintersport, is het voor het eerst dat Zoover op het Oostenrijks verkeersbureau een Award uitreikt aan een wintersportbestemming. De prijs is uitgereikt op basis van beoordelingen van wintersporters op Zoover.nl. Bij de berekening is er gekeken naar de algemene waardering, het uitgaansleven, de cultuur en de omgeving. Voor de berekening zijn ruim 25.000 consumentenbeoordelingen over de wintersportperiode meegenomen. Deze periode liep van december 2015 tot en met april 2016.

 

 

Thiebout van den Bergh Marketing & PR Manager Oostenrijks Toersitenburo is blij met deze award – “Het is geweldig dat skiliefhebbers Kirchberg zo goed waarderen. Het is een absolute topplaats met een omvangrijk aanbod. Afgelopen winter brak Oostenrijk alle records met voor het eerst meer dan 1 miljoen aankomsten en bijna 5,9 miljoen overnachtingen uit Nederland. Ik ben blij om te zien dat alle investeringen in de winter infrastructuur nier onopgemerkt voorbijgaan en dat dit wordt beloond met een Zoover Award voor het prachtige Kirchberg”.

 

 

Toerist staat centraal

Een week op wintersport naar deze regio staat garant voor skiplezier. ‘Een gezellig dorpje, niet te massaal en super après-ski’, zijn de meest terugkerende reviews. Kirchberg bezorgt iedere vakantieganger een onvergetelijke tijd, zo blijkt uit deze review, ”Ondanks dat het nauwelijks gesneeuwd had toch goed kunnen skiën, zelfs tot in het dal. Ze doen er alles aan om het voor de toeristen zo goed mogelijk te maken.”

overzicht-beste-skigebieden

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.