Bekijk hier de top 10 reisbestemmingen

Ieder jaar maakt Lonely Planet bekend wat de beste reisbestemmingen voor het komend jaar zijn. Het Verkeersbureau van Oman is trots dat het Sultanaat Oman op nummer 8 staat in de top 10 beste landen om naar toe te reizen in 2017.

oman-view

Lonely Planet is een uitgever van reisgidsen en magazines die oorspronkelijk bekend was bij backpackers, maar nu door een breed publiek wordt gelezen. Ieder jaar brengt de Lonely Planet verschillende rankings uit die veel autoriteit hebben op reisgebied. Het Sultanaat Oman is eerder in 2009 door Lonely Planet in deze lijst vermeld en Oman is de enige golfstaat die deze lijst ooit heeft gehaald. “Van vergezichten in de woestijn naar de magische kust; het wordt steeds makkelijker om het waanzinnig diverse Oman te ontdekken.”, aldus Sara van Geloven, hoofdredacteur Lonely Planet Traveller.

 

 

Ontdek magisch Oman

Oman is dé parel van het Arabisch schiereiland. Het is een exotische reisbestemming met een overweldigende natuur, een authentieke cultuur en een bijzonder gastvrije bevolking. Het is een mysterieus land, maar desalniettemin zeer toegankelijk voor de reiziger. Het gastvrije land tussen Azië, Afrika en het Westen staat garant voor een onvergetelijke ontdekkingstocht.

 

 

De afwisselende landschappen zijn kenmerkend voor Oman, waarbij de steile bergen en ruige woestijn worden afgewisseld door een prachtige kustlijn met witte stranden. Reizigers kunnen naar het sultanaat voor een zon- of duikvakantie of een overnachting onder de sterren in een van de desert camps. De bevolking van Oman heeft het moderne leven gecombineerd met authentieke tradities. Gastvrijheid en vriendelijkheid zijn daarin een vaste waarde. Reizigers worden als gast verwelkomd.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.