Kassabonnetje op Lejebil.com biedt prijstransparantie

Met een ‘kassabonnetje’ introduceert autoverhuurder Lejebil.com op zijn vernieuwde website volledige transparantie in de prijsopbouw. Daardoor gaat het selecteren van een geschikte huurauto nu veel sneller, gemakkelijker en helderder.

Een huurauto van Lejebil

Een huurauto van Lejebil

Duidelijk inzicht

Wie een huurauto zoekt, heeft nu duidelijk inzicht in wat vooraf en ter plaatse moet worden betaald. Bij het online boeken wordt een kassabonnetje opgebouwd waarin de kosten van de auto en de daarbij gekozen opties overzichtelijk worden weergegeven.

 

 

Lejebil.com heeft als aanbieder van huurauto’s nu rechtstreeks toegang tot de boekingssystemen van de internationale huurautoreuzen Alamo.nl, Enterprise en National. Daardoor kan Lejebil.com in 65 landen de goedkoopste auto’s aanbieden. Voor wie nog niet meteen een auto wil boeken, is het nu ook mogelijk om online een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 

 

Door samen te werken met ’s werelds grootste autoverhuurders Alamo.nl, National en Enterprise, heeft Lejebil.com toegang tot een internationaal netwerk van duizenden autoverhuurlocaties. Lejebil.com biedt huurauto’s aan op populaire bestemmingen in 5 continenten.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.