Boek nu en betaal later bij autoverhuurder Lejebil.com

Voor veel Nederlanders is mei niet alleen vanwege de vele vrije dagen en het feit dat de zomer eraan komt een geliefde maand. Mei staat namelijk gelijk aan vakantiegeld. Wij Nederlanders houden enorm van reizen en dankzij dit jaarlijkse extraatje kunnen veel Nederlanders er elke zomer op uit.

Voordelige huurauto's in de USA bij lejebil.com

Voordelige huurauto’s in de USA bij lejebil.com

Vakantiegeld

In 2014 gaf maar liefst de helft van alle Nederlanders zijn vakantiegeld uit aan vakanties en dat zal dit jaar niet veel anders zijn. Toch blijft het soms lastig om bij het zien van een goede deal te moeten wachten tot eind mei. Consumenten die niet tot het einde van de maand willen wachten en vandaag al een auto willen boeken zijn bij autoverhuurder Lejebil.com aan het juiste adres. Bij Lejebil.com betaalt de klant namelijk ter plaatse waardoor nu nog geen rekening met vakantiegeld gehouden hoeft te worden.

 

ZIE OOK: Voordelige auto’s huren in Denver

 

Boek nu, betaal later

Nederlanders zijn als het gaat om geld uitgeven een weloverwogen volk. Hierdoor is de drempel om een auto ver van te voren te boeken vrij hoog. Vaak moeten autohuurders het volledige bedrag, inclusief verzekering en administratie direct bij boeking voldoen en dit is voor veel consumenten reden om niet te boeken. Bij Lejebil.com betalen klanten bij boeking slechts een kleine aanbetaling. De overige kosten betaalt de klant ter plaatse met creditcard en in lokale valuta.

 

 

Een ander bijkomend voordeel van huren via Lejebil.com is dat er geen ‘verborgen kosten’ als administratie-, boekings- of dossierkosten zijn. Voor 7,50 Euro kunnen klanten die op ‘safe’ willen spelen een annuleringsverzekering afkopen. Mochten de plannen toch wijzigen dan kunnen zij kosteloos annuleren. Voordeel is dat reizigers hiermee tijdig hun vakantie kunnen boeken zonder risico.

Win 2 vliegtickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op 2 vliegtickets met de Blauwe Zwaan.

Comments are closed.