Emirates geeft make-over van $11 miljoen aan Business Class Lounge op luchthaven Dubai

Emirates heeft een enorme make-over van de Business Class Lounge in Concourse B van Dubai International Airport voltooid.

Emirates Business Class lounge

Emirates Business Class lounge

Renovatieproject van $11 miljoen

Het renovatieproject van $11 miljoen duurde 2 jaar en is onderdeel van de voortdurende investeringen van de luchtvaartmaatschappij om haar producten te verbeteren en te upgraden voor een soepele en aangename reiservaring voor de passagiers.

 

 

De premium klanten van Emirates kunnen nu uitkijken naar een verbeterde lounge-ervaring met 3 nieuwe, afzonderlijke ruimtes binnen de Emirates Business Class lounge. De nieuwe eet- en drinkgelegenheden bestaan uit een barista-ervaring in samenwerking met Costa Coffee, een Health hub met Voss water voor de diverse gezondere opties en een exclusieve Moët & Chandon champagne lounge.

 

 

Het nieuwe aanbod is een aanvulling op de zeven andere locaties binnen de lounge met gastronomische gerechten bereid door chef-koks en een full bar service met hoogwaardige wijnen, sterke drank en champagne. Het gehele aanbod van F & B faciliteiten welke in de lounge worden geserveerd worden gratis aangeboden voor Emirates First Class en Business Class passagiers, net als voor Emirates Skywards Platinum, Gold en Silver leden, het frequent flyer programma van Emirates.

Barista-ervaring

Klanten in de Emirates Business Class lounge die behoefte hebben aan cafeïne kunnen de hele dag door genieten van vers gebrouwen koffies, bereid door Costa Coffee barista’s. De koffiebar serveert de bekende Costa drankjes, gemaakt van langzaam geroosterde bonen van hun eigen unieke Mocha Italia blend.

Health Hub

Voor de gezonde reizigers heeft Emirates de Health hub geïntroduceerd, in samenwerking met Voss water. Met een toenemende vraag naar gezondere en meer voedzame maaltijden is Emirates de eerste luchtvaartmaatschappij met een speciale Health hub binnen de lounge. Reizigers krijgen hier de mogelijkheid om te hydrateren en op te laden voor hun vlucht met een selectie van fruit en water. Gezonde dranken zoals vruchtensappen en smoothies zijn ook verkrijgbaar.

Champagne Lounge

Klanten die even willen ontspannen voor hun vlucht kunnen uitkijken naar de Moët & Chandon champagne lounge, exclusief gecreëerd voor Emirates. Deze lounge is de eerste van zijn soort op een luchthaven en versterkt het lang bestaande samenwerkingsverband van meer dan 25 jaar van Emirates en Moët Hennesy. De Moët Hennesy champagnes spelen een belangrijke rol binnen de Emirates ervaring, maar dit is de eerste keer dat de maatschappij vier van de beste champagnes van Moët & Chandon op één plek serveert. Dit zijn Moët Impérial, Moët Rosé Imperial, Moët & Chandon Grand Vintage en Moët Nectar Impérial. Om elke champagne aan te vullen hebben chef-koks van Emirates samengewerkt met Moët & Chandon om een unieke selectie aan hapjes te maken, van zoete tot hartige smaken.

De Moët & Chandon champagne lounge

De Moët & Chandon champagne lounge

De Business Class lounge in concourse B is één van de zes Emirates lounges op Dubai International Airport en maakt deel uit van een netwerk van 39 toegewijde luchthavenlounges binnen grote luchthavens over de hele wereld. De nieuwe lounge is bijna 930 vierkante meter groot en biedt plaats aan ruim 1.500 passagiers, een toename van 40% in capaciteit. Lounge gasten kunnen zich ook opfrissen met een douche, ontspannen in de stille ruimtes, op de hoogte blijven van het laatste nieuws en live sport en gebruik maken van de gratis wifi.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.