CFO Els de Groot vertrekt bij Royal Schiphol Group

Chief Financial Officer Els de Groot heeft aangekondigd Royal Schiphol Group te gaan verlaten. Ze zal in het voorjaar van 2017 vertrekken, na voltooiing van de financiële afsluiting van 2016. Door haar vertrek nu aan te kondigen, kan tijdig worden gezocht naar een opvolger en ontstaat er ruimte voor een goede overdracht.

vliegtuig-jetairways-schiphol

Het besluit

Els de Groot over haar besluit: “Sinds 1 mei 2012 ben ik CFO en lid van de Raad van Bestuur van Royal Schiphol Group. Ik heb persoonlijk het besluit genomen om weg te gaan bij Schiphol. Het was een moeilijke afweging omdat Schiphol een prachtige organisatie is met geweldige collega’s, maar ik ben na 5 jaar toe aan een nieuwe uitdaging.”

 

 

Erg belangrijk

Jos Nijhuis, President en CEO van Royal Schiphol Group betreurt het vertrek van Els de Groot. “Graag had ik Els langer aan ons directieteam en onze organisatie verbonden, maar ik respecteer haar keuze. Els heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan een toekomstgerichte en transparantere organisatie. Ze is altijd scherp en precies op de inhoud en rustig en doordacht in haar stijl. Op die manier heeft ze vele dossiers op het gebied van finance, asset- en projectmanagement, inkoop, ICT en risk management op een hoger plan getild. Ik vind het jammer dat zo’n prettige en bekwame collega Schiphol gaat verlaten, maar wens haar persoonlijk en zakelijk veel moois toe voor de toekomst.”

 

 

President-commissaris Louise Gunning-Schepers zegt respect te hebben voor het besluit van Els de Groot. “Haar vertrek is een aderlating voor Schiphol. We zullen ons als Raad van Commissarissen snel beraden en de zoektocht naar een nieuwe CFO spoedig opstarten.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.