Het laatste presidentiële debat vond plaats in Las Vegas

Afgelopen woensdag, vond op 19 oktober het 3e en laatste presidentiële debat plaats tussen Donald Trump en Hillary Clinton in Las Vegas.

Thomas & Mack Center

Thomas & Mack Center

1e keer voor Las Vegas

Dit was de allereerste keer dat de stad Las Vegas een presidentieel debat host. Het debat, dat plaatsvond van 21:00 tot 22:30 lokale tijd, werdt georganiseerd in het Thomas & Mack Center op de campus van de University of Nevada, Las Vegas (UNLV).

 

 

UNVL werkte samen met het Las Vegas Convention and Visitors Authority (LVCVA), de officiële marketing organisatie van Las Vegas, om het debat in goede banen te organiseren. Het debat vond plaats in het Thomas & Mack Center, een sport- en evenementenlocatie op de campus van de UNLV. Er hebben al vaker democratische- en republikeinse debatten plaatsgevonden in Las Vegas, maar nog nooit eerder was hier een officieel presidentsdebat georganiseerd. Het debat van afgelopen woensdag was het 3e en laatste presidentiële debat tijdens dit ongekende verkiezingsseizoen. Op 8 november gaan de Amerikanen naar de stembus en wordt bekend wie de nieuwe President van de Verenigde Staten van Amerika wordt.

 

 

Las Vegas – de perfecte bestemming

Maar liefst 5.000 journalisten van over de hele wereld en tal van toeschouwers reisden af naar Las Vegas om aanwezig te zijn bij dit laatste debat tussen Donald Trump en Hillary Clinton. Dankzij de grote hotels in de stad die bij elkaar 150.000 hotelkamers kunnen aanbieden kon een event van dit formaat plaats vinden in Las Vegas. Met de wereldwijde aandacht die dit debat kreeg, was dit het perfecte moment om Las Vegas op de kaart te zetten als de ultieme locatie voor grootschalige evenementen, meetings en congressen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.