Bekijk de widebody ingezet op de succesvolle binnenlandse vluchten van Jet Airways

De Indiase luchtvaartmaatschappij Jet Airways zet vanaf 30 oktober 2016 de widebody Airbus 330 in op de drukste en meest succesvolle binnenlandse routes tussen Mumbai-Delhi-Mumbai (9W 346/362) en Delhi-Calcutta-Delhi (9W 907/946). Hiermee verdubbelt de luchtvaartmaatschappij haar capaciteit op de steeds populairdere Delhi-Calcutta-Delhi route.

jet-airways-vliegtiug

Naast de verbeterde verbinding kan Jet Airways dankzij de inzet van widebody vliegtuigen ook haar passagiers in het Indiase luchtruim de beste ervaring aan boord bieden.

  • Airbus 330 op retourvluchten tussen Mumbai-Delhi en Delhi-Calcutta
  • Nieuwe non-stop verbinding tussen havenstad Kochi en Delhi
  • Extra binnenlandse vluchten tussen Delhi-Calcutta en Bangalore-Calcutta geïntroduceerd

 

 

Jet Airways kan door de inzet van de Airbus 330 op binnenlandse vluchten haar passagiers een luxe en comfortabele reiservaring bieden. Zo is de Première class van de widebody voorzien van het bekende ‘bed-in-the-sky’ ligbed. Passagiers in de Economy class genieten van extra beenruimte dankzij de ergonomische vliegtuigstoelen. Zo kunnen vermoeide zakelijke reizigers helemaal bijkomen tijdens de vlucht. Dagelijks vertrekt de widebody om 7.30 uur lokale tijd vanaf Mumbai naar Delhi (9W 346) en zal de Airbus 330 aan het einde van de middag, 17.45 uur lokale tijd, terugvliegen van Delhi naar Mumbai (9W 362). Naast de verbeterde verbindingen tussen Mumbai, Delhi en Calcutta, introduceert Jet Airways een compleet nieuwe non-stop verbinding tussen Kochi en Delhi (9W 911/912). Daarnaast zet Jet Airways extra vluchten in op de bestaande verbindingen tussen Delhi en Calcutta en Bangalore en Calcutta.

Meer keuze en flexibiliteit

Jayaraj Shanmugam, Chief Commercial Officer van Jet Airways, vertelt: “De vraag naar binnenlandse vluchten in India neemt razendsnel toe. Dankzij onze uitgebreide vloot van moderne narrow en widebody vliegtuigen kunnen we flexibel inspelen op de aantrekkende markt. Tegelijkertijd streven wij ernaar om onze passagiers de beste reiservaring te bieden. Met de nieuwe en extra vluchten deze winter wordt ons binnenlandse netwerk krachtiger dan ooit. Passagiers krijgen steeds meer keuze en flexibiliteit om hun reis te plannen. Door widebody vliegtuigen in te zetten op onze binnenlandse vluchten profiteren zij van extra capaciteit op de belangrijkste routes.”

 

 

Nieuwe vlucht

Vanaf 30 oktober 2016 introduceert Jet Airways een nieuwe vlucht tussen Delhi en de grote havenstad Kochi, waarmee de hoofdstad verbonden is aan het commerciële centrum van de deelstaat Kerala. De havenstad en de regio kennen een bloeiende industrie, met name in de zware industrie, industriële mineralen, visserij en informatie technologie (IT). De nieuwe vlucht zorgt voor een naadloze verbinding met andere bestemmingen in het noorden, zoals Jaipur, Chandigarh en Dehradun. Tegelijkertijd verbindt Jet Airways met de vlucht van en naar Kochi via Mumbai en Delhi, reizigers van en naar Noord-Amerika, Europa, Londen en het Midden-Oosten.

Extra vluchten

Deze winter introduceert Jet Airways, in aanvulling op de widebody-service, een vijfde dagelijkse vlucht tussen Delhi en Calcutta. Ook verbetert de verbinding in de vroege ochtenduren door een derde dagelijkse vlucht van Bangalore naar Calcutta. De extra vluchten in combinatie met de inzet van de Airbus 330 op de Delhi-Calcutta route zal met name praktisch zijn voor zakelijke reizigers, die op dezelfde dag kunnen terugvliegen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.