Air Transat heeft nu meer vluchten en bestemmingen voor zomer 2017

Air Transat maakt haar trans-Atlantische vluchtschema voor de zomer van 2017 bekend met verhoogde frequentie en capaciteit op meerdere vluchten.

air-transat-vliegtuig

Dankzij een verbeterd netwerk van aansluitende vluchten in Canada, kunnen reizigers uit Nederland eenvoudig de oost- en westkust van Canada bezoeken. Via de directe vlucht vanuit Amsterdam naar Toronto kan doorgevlogen worden naar Montreal. Deze doorverbinding kent een verhoogde frequentie waardoor er nu een dagelijkse binnenlandse vlucht is tussen Toronto en Montréal. Ook zijn er vanuit Toronto dagelijkse vluchten naar Vancouver en vier vluchten per week naar Calgary, beiden aan de westkust.

 

 

Reizigers vanuit België kunnen eenvoudig Toronto en Québec City bezoeken via de aansluiting in Montréal. Zij profiteren dan ook meteen van de verhoogde frequentie tussen Montréal en Toronto.

Air Transat heeft eveneens haar aanbod vanuit Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk uitgebreid. Hierdoor hebben Europese reizigers nog meer mogelijkheden om al het moois dat Canada te bieden heeft te ontdekken.

 

 

Canada voor iedereen dankzij een uitgebreid binnenlands vluchtnetwerk

Voortbouwend op het succes van de aansluitende vluchten, die nu al drie jaar deel uitmaken van het aanbod, zal Air Transat twee nieuwe vluchten toevoegen aan het binnenlands netwerk. Enerzijds om zo de frequentie van de bestaande vluchten verder uit te breiden, anderzijds om Europese reizigers meer keuze te bieden aan Canadese bestemmingen. Tijdens het hoogseizoen zal Air Transat het volgende aanbieden:

  • Dagelijkse vluchten tussen Montréal en Toronto
  • Dagelijkse vluchten tussen Vancouver en Toronto
  • Vijf vluchten per week tussen Québec City en Montréal
  • Vier vluchten per week tussen Calgary en Toronto
  • Twee vluchten per week tussen Ottawa en Montréal (nieuw!)
  • Twee vluchten per week tussen Vancouver en Montréal (nieuw!)

Hierdoor hebben Europese reizigers meer mogelijkheden dan ooit tevoren om Canada in de zomer van 2017 te ontdekken.

Tijdens de zomerperiode staat Canada garant voor prachtige landschappen, diverse fauna en flora met verschillende wilde dieren, natuurlijke attracties en geweldige outdoor festivals met een breed aanbod aan culturele activiteiten en lokale lekkernijen. Fun gegarandeerd!

Vluchtschema zomer 2017

Het vluchtschema van Air Transat voor de zomer van 2017 vanuit Nederland en België gaat op 20 april 2017 van start en ziet er als volgt uit:

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.