Bekijk de rondleidingen en History Battle tijdens de Museumnacht in de Gevangenpoort

Op zaterdag 29 oktober, tijdens de Museumnacht Den Haag, organiseert Museum de Gevangenpoort doorlopend speciale rondleidingen en History Battles.

Museum de Gevangenpoort

Museum de Gevangenpoort

In de eeuwenoude cellen van de Gevangenpoort moesten gevangenen soms maandenlang wachten op hun straf. Deze eeuwenoude gevangenis is dan ook vele verhalen en mythes rijk. Tijdens de Museumnacht Den Haag ontdekken bezoekers de waarheid achter deze verhalen.

 

 

Programma

Van 20.00 tot 01.00 uur worden er doorlopend rondleidingen door het cellencomplex georganiseerd. Tijdens de rondleidingen kunnen bezoekers meedoen met een quiz en een prijs winnen. Daarnaast vinden er de hele avond History Battles plaats, waarbij geraden mag worden wie tijdens deze historische battle de waarheid vertelt. De hele avond wordt aan (wachtende) bezoekers gratis warme chocomel uitgedeeld.

Tickets

Tickets voor de Museumnacht Den Haag kosten €15 en zijn te koop via de website.

 

 

Over de Museumnacht Den Haag

Museumnacht Den Haag vindt plaats op zaterdag 29 oktober van 20.00 tot 01.00 uur met een knallende opening in de Electriciteitsfabriek om 19.30 uur. Zo’n 37 culturele instellingen in Den Haag en Voorburg zetten hun deuren open voor culturele nachtbrakers en presenteren een programma met als thema Echt Nep.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.