Even zonder kids: De mooiste adult only hotels

Adult Only of Couples Only is een nieuw begrip in de reiswereld. Accommodaties in deze categorie richten zich uitsluitend op volwassenen. Deze hotels waar je geheel tot rust kunt komen zonder kinderen worden dan ook steeds populairder.

227244-credits_thb-los-molinos-online-only-3-ffba5a-original-1476436406

Kinderloze hotels

Accommodatie-expert Hotels.com selecteert 4 kinderloze hotels op de mooiste eilanden ter wereld, waar je te midden van andere volwassenen of juist alleen met elkaar kunt genieten van een ontspannen vakantie.

 

 

THB Los Molinos, Ibiza

Op een kleine 2,5 uur vliegen ligt het bijzondere Spaanse eiland Ibiza. Hier komen veel verschillende soorten reizigers, dus het is niet verwonderlijk dat zelfs aan de couples only reizigers is gedacht. Los Molinos is een oase dichtbij de stad Ibiza, wiens boulevard te zien is vanaf je ligstoel. Geniet van een lekkere cocktail of een relaxte massage en laat het geluid van tropische palmbomen in de wind en de brekende golven op de klif haar werk doen. Deze vakantie even geen spelende kinderen aan jouw hoofd.

 

 

Sandals Royal Plantation, Jamaica

Even alle tijd voor elkaar in het resort van Sandals Royal Plantation in het zonnige Jamaica, waar het verkoelende zeewater helder en het uitzicht adembenemend is. Deze romantische bestemming is een populaire keuze voor een honeymoon, maar ook als vakantie voor 2 is het resort bij uitstek geschikt. Sportieve koppels kunnen hier naar hartenlust balletjes slaan, zowel op de golfbaan als de 2 outdoor tennisbanen.

227238-credits_sandals-royal-plantation-night-814067-original-1476436397

Diamond Deluxe Hotel, Kos

Op het Griekse eiland Kos ligt het idyllische wellness & spa hotel Diamond Deluxe, waar je geheel in stijl én geheel zonder kinderen verblijft in een strak en modern ingericht hotel. De witte inrichting brengt een oase van rust van de spa, waar je samen gemasseerd kunt worden, tot het grote binnen- en buitenzwembad. ’s Avonds even geen kinderen naar bed brengen, maar op het sfeervolle dakterras met z’n tweetjes genieten van de zonsondergang.

227237-credits_diamonddeluxehotel_pool-da2642-original-1476436394

Layana Resort & Spa, Ko Lanta

Het authentieke Thailand telt honderden eilanden met een ruime keuze aan adult only hotels en resorts. Het 5 sterren tellende Layana Resort is 1 van de beste keuzes door het spectaculaire uitzicht op de zee. Verken samen het magische eiland per boot of huur een scooter voor een avontuurlijke tocht. Een verblijf ik het Layana Resort is niet compleet zonder het oplaten van een wensballon in de groene tuin. Wens je dat de kinderloze vakantie nog langer duurt, al is het maar een paar dagen?

227239-credits_layana-infinity-pool-60dc18-original-1476436400

Hotels.com biedt een uitgebreide keuze aan hotels over de hele wereld, of je nu samen gaat of de kinderen toch liever meeneemt. En als je tien nachten boekt, ontvang je een gratis nacht via het Rewards programma. Hoe besteed je die nu beter dan een romantisch weekendje weg voor twee?

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.