Deze badkamers zijn groter dan je appartement

Als je na een lange reis eindelijk bij je accommodatie bent aangekomen, dan is het 1e wat je doet het bed uitproberen en meteen daarna de badkamer inspecteren.

Four Seasons Hotel Toronto, foto credit: Four Seasons Hotel Toronto

Four Seasons Hotel Toronto, foto credit: Four Seasons Hotel Toronto

1 miljoen accommodaties

De een wat mooier dan de ander en sommigen zijn zelfs groter dan je hele huis. Booking.com biedt meer dan 1 miljoen accommodaties aan en is op zoek gegaan naar de accommodaties die alleen al het boeken waard zijn voor de badkamer. Van klassiek tot modern design, gevestigd in de skyline van Amerika of direct aan de oceaan in de Seychellen. Deze badkamers zijn zo spectaculair dat je ze niet mag missen.

 

 

Four Seasons Hotel ,Toronto

Dit stijlvolle 5 sterren hotel biedt gasten meer dan alleen een onovertroffen locatie. Hoog boven in dit prachtige hotel, op de 21ste verdieping, vind je de grootste en meest prestigieuze Royal Suite. Je hoeft maar een voet in de badkamer te zetten en je begrijpt meteen wat het is om te leven als een koning. De 30 vierkante meter met graniet gevulde ruimte is voorzien van een eivormig marmeren bad, prachtige ramen met uitzicht op de skyline van de stad Toronto en een aangrenzende walk-in closet.

 

 

Hôtel Le Royal Monceau Raffles, Parijs

Met het bereiken van de prestigieuze ‘paleisstatus’ is het historische pand waarin Hôtel Le Royal Monceau Raffles is gevestigd 1 rang hoger geschikt dan 5 sterren. Op slechts een steenworp afstand van de Champs-Élysées hebben high profile gasten als Madonna, Robert De Niro en de voormalige King of Pop, Michael Jackson hier genoten van een waanzinnige badkamer. De badkamer bevindt zich in het ‘pièce de résistance’ van het hotel, de Royal Monceau Suite. Compleet met een prachtig kunstwerk, designmeubelen en natuurlijk een royale ‘salle de bain’ van 30 vierkante meter. Met een inloopdouche, een vrijstaand bad, een Japans ‘Toto’ toilet, zachte badjassen, slippers en luxe badproducten maakt deze badkamer gegarandeerd indruk.

Hôtel Le Royal Monceau Raffles Parijs, foto credit: Hôtel Le Royal Monceau Raffles Paris

Hôtel Le Royal Monceau Raffles Parijs, foto credit: Hôtel Le Royal Monceau Raffles Paris

The Mark, New York

De luxe en ultra-rijke reiziger wordt bij The Mark in New York met open armen ontvangen. Deze bezienswaardigheid uit 1927, omgetoverd tot een luxe hotel, is namelijk de locatie van ‘s werelds duurste suite. Het penthouse van meer dan 1100 vierkante meter is verdeeld over 2 verdiepingen en wordt beschreven als een ‘castle in the sky’ met 5 slaapkamers, een dakterras van 230 vierkante meter met uitzicht op Central Park, een bibliotheek en natuurlijk 6 ongelooflijk luxe badkamers, waarvan er 1 zelfs een stoomcabine heeft. De master bedroom is voorzien van een badkamer voor hem en voor haar, infinity badkuipen en Hermès toiletartikelen.

The Mark Hotel, foto credit: The Mark Hotel

The Mark Hotel, foto credit: The Mark Hotel

Ponta dos Ganchos Resort, Brazilië

Verstopt midden in het Braziliaanse regenwoud aan een afgelegen strand, ligt een klein stukje paradijs: het Ponta dos Ganchos Hotel. Het hotel, gelegen op een privéeiland, kijkt uit over de smaragdgroene zee en biedt de gasten de privacy die ze zoeken. De Especial Esmeralda Villa beschikt over een prachtige badkamer van 33 vierkante meter ingericht met garapeira hout en heeft veel weg van een tropische spa. De villa is verder voorzien van ligbedden, een sauna, een ocean whirlpool bad, een spa met pluche massage bedden voor in-room behandelingen en een infinity zwembad.

Ponta dos Ganchos Resort, foto credit: Ponta dos Ganchos Resort

Ponta dos Ganchos Resort, foto credit: Ponta dos Ganchos Resort

Hotel Cafe Royal, Londen

Dit 5 sterren hotel midden in het centrum van Londen staat bekend om de extravagante badkamers van Carrara marmer. Nog indrukwekkender zijn de handgemaakte marmeren badkuipen die ter plaatste zijn uitgehouwen. Het hotel heeft een Empire Suite van 2282 vierkante meter die beschikt over een indrukwekkende regendouche, een diep marmeren bad, een groot tv-scherm, luxe badjassen en toiletartikelen van het Britse Floris, de parfumeur van het Britse koningshuis sinds 1730.

Hotel Cafe Royal, foto credit: Hotel Cafe Royal

Hotel Cafe Royal, foto credit: Hotel Cafe Royal

Burj Al Arab, Dubai

Ze prijzen zichzelf aan als ‘s werelds meest luxueuze hotel en het Burj Al Arab is dan ook een ervaring op zich. Het hotel ligt op zijn eigen eiland en biedt gasten alles aan van privé-butlers tot 24-karaats gouden iPads. De uit twee verdiepingen bestaande Royal Suite beschikt over enorme met goud bedekte pilaren, een groot trappenhuis, een eigen bibliotheek en zelfs een menu met dertien kussens om er voor te zorgen dat je perfect slaapt. Van de badkamersuites (ja, meervoud want het zijn er 3!) is de grootste maar liefst 163 vierkante meter, compleet met een rond bad afgewerkt met marmer en goud, een zithoek met een overvloed aan luxe kussens en Hermès badproducten en luchtjes.

Burj Al Arab, foto credit: Jumeirah Group Brand

Burj Al Arab, foto credit: Jumeirah Group Brand

Four Seasons Hotel Firenze, Florence

Te midden van een van de grootste particulieren tuinen in de stad eert het Four Seasons Hotel Firenze het juweel van de Renaissance met zijn luxe meubels en sierlijke inrichting. Als je het geluk hebt om de Royal Suite te ervaren, zal je worden blootgesteld aan meer dan 230 vierkante meter aan prachtige met kunst gedetailleerde plafonds, adembenemende fresco’s en een originele Capodimonte Maioliche-stijl keramische vloer. Echter is de meest indrukwekkende prestatie van de Suite de bijna 50 vierkante meter grote badkamer met marmeren afwerking. Geniet van de inloopdouche en het bad met uitzicht op een eigen terras tot natuurlijk het bidet die mag niet ontbreken in een Italiaanse badkamer. Maar geen paniek, de Suite heeft een 2 kleinere badkamer mocht deze niet aan al je wensen voldoen.

Four Seasons Hotel Firenze, foto credit: Four Seasons Hotel Firenze

Four Seasons Hotel Firenze, foto credit: Four Seasons Hotel Firenze

Ritz Carlton, Hong Kong

Torenhoog boven de Victoria Haven bevindt zich het Ritz Carlton Hong Kong gelegen in het op vier na hoogste gebouw, inclusief de hoogste bar ter wereld. Het hotel doet geen concessies als het gaat om extravagantie. Indrukwekkende ramen van de vloer tot aan het plafond in elke kamer die zorgen voor een panoramisch uitzicht over de stad, twee Michelin-sterren restaurants, 400-draads tellend beddengoed, donzen kussens en one-of-a-kind kunstwerken. The Ritz-Carlton Suite beschikt over een 65 vierkante meter tellende marmeren badkamer, met een regendouche, oversized bad met uitzicht en een aparte sauna. Vergeet de spa, met voorzieningen zoals deze wil je de kamer nooit meer verlaten.

Ritz Carlton, Hong Kong, foto credit: Ritz Carlton, Hong Kong

Ritz Carlton, Hong Kong, foto credit: Ritz Carlton, Hong Kong

Umaid Bhawan Palace, Rajasthan

Gebouwd in de 1e helft van de twintigste eeuw, strekt het Umain Bhawan Palace zich uit over 26 hectare van complexe en weelderige tuinen. Afgewerkt met een Art Deco en Renaissance design kijkt het Paleis uit over de woestijnhoofdstad van Jodhpur en biedt het een mooie collectie van kunstwerken uit de Victoriaanse en Edwardiaanse tijdperken. De Maharani Suite, oorspronkelijk ontworpen voor de koningin, is het toppunt van luxe en royalty. Versierd met exotische muurschilderingen, brandende fakkels, banken van faux luipaard huiden en originele kunstvoorwerpen is de suite verbluffend om te zien. De Royal Suite beschikt over een badkamer van 42 vierkante meter met een jacuzzi, stoombad en het meeste indrukwekkende van allemaal, een bad ontworpen door Stefan Norblin gesneden uit een enkel stuk van roze Italiaans marmer.

Umaid Bhawan Palace, foto credit: Umaid Bhawan Palace

Umaid Bhawan Palace, foto credit: Umaid Bhawan Palace

Four Seasons Resort , Mahe eiland

In het midden van de Indische Oceaan, aan de zuidkust van Mahé, ligt het prachtige Four Seasons Resort in de Seychellen. Verspreid over een heuvel vind je de Serenity Villas waar je kunt baden alsof je in de buitenlucht bent. De 32 vierkante meter badkamer is voorzien van houten accenten, een regendouche en het niet te missen marmeren bad. Omringd door glas biedt de badkamer een verleidelijk en adembenemend uitzicht op het kristalheldere water, weelderige jungle en berghellingen van graniet. Direct grenzend aan de villa vind je een privé infinity pool en een outdoor ruimte, ideaal om te genieten van het uitzicht en de tropische zonsondergang.

Four Seasons Resort Seychelles, foto credit: Four Seasons Resort Seychelles

Four Seasons Resort Seychelles, foto credit: Four Seasons Resort Seychelles

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.