Ischgl maakt artiest voor ‘Top of the Mountain Easter Concert’ bekend

Wie van voorjaarsskiën en een feestje houdt, reist medio april naar Ischgl af. Op zondag 16 april betreedt ‘The King of German pop’ Andreas Bourani het podium op de Idalp tijdens het ‘Top of the Mountain Easter Concert’.

arties-top-of-the-mountain-ischgl

Optimaal genieten

Met goede sneeuwcondities en de langere dagen is het optimaal genieten. De hoge ligging van het skigebied en de goede pistecondities bezorgen skiërs en snowboarden tot 1 mei veel wintersportplezier op de pistes.

 

 

De Top of the Mountain-concerten in Ischgl zijn uitgegroeid tot een begrip onder wintersporters en muziekliefhebbers. Niet alleen voor de openings- en sluitingsconcerten weet Ischgl ieder jaar weer topartiesten te strikken, ook tijdens het ‘Top of the Mountain Easter Concert’ en het ‘Open Air Alp Trida concert’ staan grote namen op het podium.

 

 

Hey Ischgl!

Nog nooit heeft Ischgl zo vroeg in het seizoen de artiest voor het ‘Top of the Mountain Easter Concert’ bekendgemaakt. De Duitse singer-songwriter Andreas Bourani betreedt op zondag 16 april om 13:00 uur de Idalp bühne in het hart van het skigebied op 2.300 meter hoogte. De 32-jarige Bourani trakteert de wintersporters op nummers als ‘Auf uns’, ‘Ultraleicht’ en ‘Astronaut’ van zijn nieuwe album ‘Hey!’. De toegang tot het concert is vrij voor iedereen met een geldige skipas. Gasten met een Ischgl Guest Card kunnen een dagkaart aanschaffen vanaf € 48,-.

skieen-top-of-the-mountain

Voor meer informatie, het online boeken van accommodaties en een totaaloverzicht van de evenementen kunt u kijken op de website van Ischgl.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.