Berlijnse hotspot-restaurants serveren ook op 10.000 meter hoogte

Hoogwaardige gerechten van lokale hotspot-restaurants – geserveerd boven de wolken: airberlin en de Nederlandse start-up iFleat brengen deze wereldwijde noviteit aan boord.

chicken-enchiladas_airgusto

Premium-service

Met de nieuwe gezamenlijke Premium-service airgusto kunnen passagiers die een langeafstandsvlucht vanaf Berlijn in de Economy Class hebben geboekt, online hun voorkeursgerecht van geselecteerde Berlijnse restaurants reserveren. De eersteklas menu’s worden op porseleinen servies toebereid tijdens vluchten vanaf Berlijn naar New York, Chicago, Miami, Abu Dhabi en Punta Cana geserveerd. Voor de bestelling op iFleat.com of via de gratis iFleat-app dient tot 12 uur vóór vertrek het boekingsnummer te worden ingevoerd.

 

 

“Wij zijn er trots op met airgusto een nieuwe premium service te kunnen bieden, waarmee elke passagier zijn vlucht met airberlin steeds individueler kan inrichten. Airgusto is een uitstekende aanvulling op onze omvangrijke service voor langeafstandsvluchten. Over enkele maanden zullen wij samen met iFleat deze nieuwe service op verdere langeafstandsvluchten aanbieden met lokale restaurants in onze bestemmingen”, aldus Stefan Pichler, Chief Executive Officer airberlin.

 

 

Nog opwinder

“Wij vinden het allemaal fijn om te reizen en nieuwe dingen te ontdekken. Om het reizen nog variërend en opwindender te maken, biedt iFleat heerlijke gerechten in royale porties aan die door gepassioneerde koks in restaurants over de hele wereld worden gecreëerd. Wij zijn trots op de samenwerking met airberlin als 1e airline en zullen onze gezamenlijke culinaire reis voortzetten om de medewerking van verdere restaurants in de steden die airberlin met elkaar verbindt, weten te verkrijgen”, vertelt Jaap Roukens, Chief Executive Officer en oprichter van iFleat.

Verschillende restaurants

Tot de geselecteerde Berlijnse restaurants behoren Chupenga uit Mitte, dat door de Mexicaanse streetfood-markten van San Francisco geïnspireerd is, evenals de klassieke Italiaan Mondo Pazzo uit Charlottenburg. Hartige schnitzels worden bij airberlin aan boord aangeboden door restaurant Mutzenbacher‘s uit Friedrichshain. Het restaurant Superfood uit Mitte combineert genot en gezond eten en bereidt zijn gerechten van biologische kwaliteit zo opdat zoveel mogelijk voedingsstoffen en vitamines behouden blijven. Umami uit Prenzlauer Berg brengt de creatieve en traditionele keuken uit het Verre Oosten aan boord. De menu’s bestaan uit meerdere gangen en kosten tussen 19 en 37 euro.

superfood-salad_airgusto

Full-service concept

Daarboven biedt airberlin op langeafstandsvluchten voorts een full-service-concept en serveert haar passagiers, al naargelang de vliegtijd, tot wel 2 warme maaltijden evenals koude en warme dranken. Ook een selectie van alcoholhoudende dranken zoals bier, wijn of sekt zijn bij de vluchtprijs inbegrepen. Bij een bestelling vooraf zijn ook talrijke speciale menu’s als gratis alternatief voor de reguliere maaltijden aan boord verkrijgbaar. Waaronder vegetarische of veganistische menu’s evenals gluten- en lactosevrije maaltijden, gerechten voor diabetici, koosjer en islamitisch eten of kindermenu’s voor kinderen vanaf 2 jaar.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.