Airberlin en TELE 5 vieren 50 jaar #StarTrek

Op 8 september 2016 is het 50-jarig jubileum van de serie Star Trek. TELE 5 en airberlin luiden de feestelijkheden per direct met een exclusief jubileumvliegtuig in, waarvan het omhulsel versierd is met de voor de vulkanische groet opgestoken hand en het opschrift 50 jaar Star Trek.

Het Star Trek vliegtuig van Airberlin

Het Star Trek vliegtuig van Airberlin

De airberlin Airbus van het type A320 met het kenteken D-ABFG startte vandaag voor de eerste keer vanaf luchthaven Düsseldorf richting Rome. Het vliegtuig is gedurende de hele maand september binnen het Europese luchtnet van de airline onderweg. En naast de speciaal geproduceerde hoofdsteunen in Start Trek-design bevinden zich aan boord ook “Spock-zakjes” in een gelimiteerde oplage van 100.000 stuks. Hierbij geldt: graag meenemen!

 

 

TELE 5 heeft in heel Duitsland de exclusieve rechten voor de free tv-uitzending van de originele serie Start Trek – Enterprise en viert de verjaardag vanaf 8 september met een speciale programmering. In het kader van de samenwerking zal airberlin de komende maanden aan boord van haar vliegtuigen ook een selectie van Start Trek-afleveringen en bonusmateriaal in het entertainmentprogramma opnemen. Star Trek-fans en passagiers van de op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland kunnen zich in de komende twee weken verheugen op verdere highlights.

En wie een mooie foto van het airberlin Star Trek-vliegtuig maakt en deze met de hashtags #StarTrek, #airberlin en #Tele5 post, maakt kans op een van de Star Trek-verrassingspakketten van airberlin en TELE 5.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.