Maak een indrukwekkende reis met ‘Het logboek van de ontdekkingsreiziger’

Bij Uitgeverij Omniboek is het mogelijk gemaakt om een kijkje te nemen in het leven van een ontdekkingsreiziger. Op 27 september is Het logboek van de ontdekkingsreiziger van Huw Lewis-Jones & Kari Herbert verschenen.

 Het logboek van de ontdekkingsreiziger

Het logboek van de ontdekkingsreiziger

Het logboek van de ontdekkingsreiziger

Het logboek van de ontdekkingsreiziger is een prachtig vormgegeven vierkleurenboek over de zeventig grootste ontdekkingsreizigers aller tijden. Het beschrijft de reizen van Amundsen, Cook, Darwin, Heyerdahl, Livingstone en Scott, maar ook van de Nederlanders Jan Brandes, Abel Tasman en Alexdrine Tinne.

 

 

Aan de hand van hun notities en schetsen wordt de lezer meegenomen in de wereld van de ontdekkingsreizigers. Het voorwoord voor Het logboek van de ontdekkingsreiziger is geschreven door Redmond O’Hanlon.

‘Een schitterend boek.’ – Redmond O’Hanlon over Het logboek van de ontdekkingsreiziger

 

 

Over Huw Lewis-Jones & Kari Herbert

Huw Lewis-Jones (1980) is historicus en filosoof. Hij is presentator bij de BBC en schrijft met name over de Noord- en Zuidpool. Zijn partner Kari Herbert (1970) is fotograaf, documentairemaker, reisverslaggever en uitgever van het tijdschrift Polarworld. Haar vader was ontdekkingsreiziger.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.