Expositie met nieuw werk van Frans Polman ‘Royal Wood’ in InterContinental Amstel Amsterdam

Op dinsdag 4 oktober vond de opening plaats van de expositie ‘’Royal Wood’’ in het Amstel Hotel. In het hotel vinden regelmatig exposities plaats zowel in de A bar, Lobby als ook in Restaurant La Rive. Tot 1 februari 2017 worden de kunstwerken van Frans Polman tentoongesteld in Restaurant La Rive en A bar.

Frans Polman en Maitre Restaurant La Rive Ronald

Frans Polman en Maitre Restaurant La Rive Ronald

Kenmerkende eigen stijl

Frans Polman is de persoon als het gaat om hedendaagse mixed media. Hij heeft een kenmerkende eigen stijl ontwikkeld. Zijn doeken en objecten zijn herkenbaar door de zichtbaarheid van rauwe natuurlijke materialen. Voor de expositie ‘’Royal Wood’’ heeft Frans een nieuwe collectie samengesteld.

 

 

Waarom Royal? Het hout dat hij gebruikt komt uit de Kroondomeinen rondom Paleis het Loo. De diepe intense kleuren die voor deze collecties zijn gebruikt, zijn afgeleid van de koninklijke kleuren blauw, rood en goud.
Het is de tweede keer dat Frans zijn werk exposeert in het Amstel Hotel. Hij heeft een lange band met Ronald Opten, Maître d’ – Sommelier van Restaurant La Rive uit de tijd dat zij samen in de marine hebben gediend.

 

 

Over Restaurant La Rive

Restaurant La Rive is het met Michelin-ster bekroonde restaurant van InterContinental Amstel Amsterdam. Onder leiding van Meesterchef Rogér Rassin en Maître-Sommelier Ronald Opten worden bijzondere combinaties geserveerd van hoog culinair niveau. Het restaurant is tevens regelmatig decor van kunstexposities van gerenommeerde, meestal Nederlandse Kunstenaars.

frans-polman-in-a-bar

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.