Romantische stedentrip: Notting Hill, Londen

Dankzij de gelijknamige film met in de hoofdrollen Hugh Grant en Julia Roberts werd Notting Hill in één klap beroemd. Notting Hill is een rijke, modieuze buurt die zich uitstrekt over de wijken Kensington en Chelsea. Het straatbeeld bestaat uit prachtige Victoriaanse huizen, retro winkeltjes en trendy restaurants. De fameuze Portobello Road loopt van noord naar zuid door dit romantische Londense stadsdeel. Elke zaterdag is er een grote markt; leuk als je van snuisterijen, antiek en sierraden houdt.

huizen-steegje-weg-kleuren

De sfeer is lekker Engels. Voor een verantwoord kopje koffie ga je naar Daylesford Organic, cupcakes haal je bij The Hummingbird Bakery en een goed boek vind je in The Notting Hill Bookshop, bekend van de film. Ben je geïnteresseerd in kunst, loop dan eens binnen bij een van de talrijke galeries. De lunch gebruik je natuurlijk in een traditionele pub en die zijn er volop: The Cow, Hillgate, The Ladbroke Arms of Cock & Bottle. Op doordeweekse dagen is er ook een markt op Notting Hill, het aanbod is dan wat gevarieerder. Kijk voor meer Londen-inspiratie en reistips op de website.

 

 

Vierdaagse vliegreis naar Londen

Zin om Notting Hill en de rest van Londen te ontdekken? Boek nu eenvoudig een vierdaagse vliegreis vanaf € 259 per persoon op de website. Dit is inclusief retourvlucht AmsterdamLonden met KLM, drie overnachtingen in het nabij gelegen, sfeervolle Hotel Rembrandt en ontbijt. Je vertrekt op vrijdag of zaterdag.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.