Ontdek de nieuwe city app en pocketgids voor stedentrip naar Hannover

Voor iedereen die altijd actuele tips over de hippe stadsdelen van Hannover bij zich wil hebben, is vanaf nu de app ‘Hannover Living’ beschikbaar in de Google Play Store of Apple Store. Deze biedt bijzondere insidertips, nieuwe gastronomische aanbiedingen en informatie over actuele nightlife- en feestevenementen. Door een geïntegreerd kaartensysteem kan de gebruiker zich rechtstreeks naar de gewenste locatie laten navigeren. Ook kan een gratis Nederlandstalige pocketgids besteld worden.
hannover-app-reisgids

‘Hannover Living’, dat is: een beachclub met 360° panoramazicht over de daken van de oude stad, stadsdeelpleinen met toffe cafés, bars, legendarische clubs en de kleurrijke Nana’s van de Franse kunstenares Niki de Saint Phalle. Dit en nog veel meer grootse, kleurrijke taferelen nodigen vooral jonge stedenreizigers uit tot een bezoek aan de stad Hannover.

 

 

Hippe wijken

In het kleurrijke, bruisende en alternatieve stadsdeel Linden vindt het leven buiten plaats: levenskunstenaars toveren de straat om tot een een soort huiskamer. In de Nordstadt vlak achter de universiteit hangt een ontspannen sfeer door de vele studenten. In de oude wijk List zijn chique boetieks en wijnlokalen te vinden en de Südstadt is in trek vanwege haar mooie pleinen en de Maschsee, een groot kunstmatig aangelegd meer.

 

 

Weekend vol hotspots

’s Morgens naar de Herrenhäuser Gärten (Tuinen van Herrenhausen), ’s middags een snack in een Hannoverse koffiebranderij in de Nordstadt, daarna genieten van de zon langs de rivier de Ihme, om vervolgens in een straatkeuken het leven in de Limmerstraße gade te slaan. De dag erop naar de actuele tentoonstelling in het Sprengel Museum en aansluitend lekker winkelen. Of toch liever een bezoek brengen aan de ijsbeer in Yukon Bay in Erlebnis-Zoo (avonturen zoo). Dát zijn dé hotspots van Hannover.

Inspiratie en informatie

Meer informatie over een stedentrip naar Hannover is te vinden in de talrijke persoonlijke verhalen van nationale en internationale travelbloggers op www.hannover.de/bloggers. Ook kan via info@hannover-tourismus.de de nieuwe Nederlandstalige pocketgids ‘Hannover ronduit uniek’ vol leuke ideeën voor jongeren besteld worden.
Verdere informatie over Hannover is te vinden op www.hannover.de/nl.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.