Kom naar USA Go Wild dit weekend en win een ESTA aanvraag

Kom aankomend weekend naar het USA Go Wild event en maak kans op een volledig verzorgde ESTA aanvraag voor de hele familie. USA Go Wild vindt plaats in de Broodfabriek in Rijswijk en is dé plek voor reizigers die graag naar Amerika willen! Hier kan je informatie vinden over Amerika en je laten inspireren over verschillende reizen naar Amerika door de touroperators die aanwezig zijn zoals Jan Doets. Daarnaast is Verkeersbureaus.info ook aanwezig op de stand, dus kom langs, maak een praatje en bekijk ons 1e eBook van New York!

usa-go-wild

USA Go Wild

Het USA Go Wild Event gaat aankomend weekend van start in de Broodfabriek op 1 en 2 oktober. Op het event zijn veel verschillende Amerika specialisten te vinden die je van alle nodige informatie willen voorzien. Het evenement gaat zaterdag 1 oktober om 10:00 uur van start. Een ultieme USA belevenis in smaak, geluid, gevoel en emotie waar je als bezoeker kennis maakt met de Amerikaanse keuken, (shop)cultuur en uiteraard Amerikaanse muziek.

 

 

Naast de diverse touroperators die aanwezig zijn zoals Jan Doets, TUI en World Wide Campers, zijn ook de specialisten van Verkeersbureaus.info te vinden op USA Go Wild. Kom langs in het City gedeelte en doe mee met de verloting. In samenwerking met E-Visums verloten we een volledig verzorgde ESTA aanvraag voor jouw hele gezin, zodat je probleemloos de douane passeert in Amerika. De waarde van dit pakket is €149,75! Kom dus zeker langs en doe mee!

 

 

Nu ook eBooks over de USA

Bij Verkeersbureaus.info hebben we niet alleen goede content op de website, ook hebben we sinds vandaag inspirerende eBooks, voorzien van tips door locals en bloggers. Om alvast een kleine tipje te geven over welke bestemmingen er nog meer volgen na New York, hebben we hier een klein overzicht gemaakt:

  • Minneapolis, de stad bekend om zijn vele foodtrucks
  • Bangkok, bekend om de rijke cultuur en het lekkere eten
  • Barcelona, de geboorteplaats van de beroemde Antoni Gaudi en zijn architecturen werken
  • Cuba, het land waar je het gevoel hebt terug gaat naar de jaren ’60

Dit is een greep uit de prachtige bestemmingen waar Verkeersbureaus.info haar inspirerende eBooks over gaat maken.

 

Dit zijn de leukste hotspots in New York City

Download nu een handige reisgids over New York City. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

Casa Batlló

Casa Batlló

Koop je kaarten voor het USA Go Wild Event met korting

USA Go Wild is HET nieuwe ‘All American‘ evenement waar je alles te weten komt over de Verenigde Staten van Amerika. In het weekeind van 1 en 2 oktober gaan de deuren van de Broodfabriek in Rijswijk open voor het grootste evenement voor en door Amerika, USA Go Wild! Kom je ook? Koop nu je entreekaartje online en ga gratis naar de film National Parks Adventure Movie in het Omniversum in Den Haag.

 

Comments are closed.