Kick-off winterseizoen Ischgl met Top of the Mountain Concert

Zaterdag 26 november is het zo ver. Dan opent de Duitse popband PUR tijdens het Top of the Mountain Concert het winterseizoen in Ischgl. Naast het openingsconcert wordt op deze dag ook een nieuwe attractie in het skigebied geopend: de SkyFly. Een twee kilometer lange zipline voor twee personen, die gasten vliegend over het skigebied naar het dalstation van de Pardatschgratbahn brengt.

Vliegend over het skigebied in Ischgl met de nieuwste SkyFly-attractie

Vliegend over het skigebied in Ischgl met de nieuwste SkyFly-attractie

Legendarisch

Met de legendarische Top of the Mountain Openingsconcerten eind november, bewijst Ischgl zich ieder jaar opnieuw dat zij een van de eerste wintersportresorts is die het winterseizoen opent. Dit jaar geeft PUR, een van de meest succesvolle popgroepen uit de Duitse geschiedenis, het startschot op zaterdag 26 november. Het concert start om 18:00 uur in het centrum van het skiresort. Een geldige skipas geeft gratis toegang.

 

 

Met SkyFly vliegend over het skigebied

De nieuwste attractie in Ischgl, de SkyFly, is een twee kilometer lange zipline waarmee waaghalzen met een snelheid van 84 kilometer per uur, op een hoogte van 50 meter, een hoogteverschil van 307 meter overbruggen.

 

 

De zipline loopt van het tussenstation van de Silvrettabahn A1, op 1.683 meter hoogte, tot het dakterras van het dalstation van de 3-S Pardatschgratbahn A3, op 1.376 meter hoogte. SkyFly is iedere dag geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Voor deze adrenaline kick betalen volwassenen € 39,- en kinderen van 8 jaar tot 17 jaar (minimaal 1.20 meter) € 25,-.

Top of the Mountain Opening Concert met PUR

Top of the Mountain Opening Concert met PUR

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.