Transavia start vluchten naar Stockholm

Luchtvaartmaatschappij Transavia heeft vandaag aangekondigd om met ingang van april 2017 vluchten te gaan uitvoeren tussen de luchthaven van Stockholm Arlanda (Zweden) en Eindhoven Airport.

Stockholm

Stockholm

Versteviging van het netwerk

Voor Eindhoven Airport betekent dit een forse versteviging van haar netwerk richting Scandinavië.
De route van Eindhoven naar Stockholm zal initieel 4x per week worden gevlogen (iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag). Transavia vliegt de route met een moderne Boeing 737-800 (189 stoelen). Start van de nieuwe route naar Stockholm is maandag 3 april 2017.

 

 

Transavia breidt haar netwerk vanaf Eindhoven Airport verder uit met een mooie nieuwe route naar Scandinavië. Nadat Transavia in 2013 al Kopenhagen heeft toegevoegd aan haar netwerk vanaf Eindhoven Airport, wordt nu de luchthaven van Stockholm Arlanda toegevoegd. Met Stockholm wordt niet alleen een bijzonder fraaie Zweedse stad makkelijk bereikbaar vanuit de Brainport Regio Eindhoven, maar wordt er ook een connectie gemaakt tussen twee belangrijke ‘design capitals’, twee belangrijke ‘high-tech hubs’, én een connectie tussen twee ‘European Green Capitals’, Stockholm en Nijmegen.

 

 

Transavia maakt met de keuze voor de luchthaven Arlanda ook een duidelijke keuze voor reizigerscomfort. Arlanda biedt met de Arlanda Express, een snelle en comfortabele treinverbinding met het centrum van de stad. Efficient voor de zakelijke passagier en gemakkelijk voor de stedenreiziger. Stockholm is een zeer welkome aanvulling op het steeds verder groeiende netwerk aan bestemmingen bereikbaar vanaf Eindhoven Airport.

Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, biedt in 2017 meer dan 25 bestemmingen aan vanaf haar Brabantse basis, Eindhoven Airport.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.