GoAmerika betaalt testpanel met glamourreizen

Als eerste in de reiswereld durft GoAmerika het aan om haar reizen naar de Verenigde Staten publiekelijk op Facebook te laten testen door een consumentenpanel.

Garden of the Gods Pool Oasis – Caesars Palace

Garden of the Gods Pool Oasis – Caesars Palace

Go or no Go?

Via de grappige fotoquiz GO OR NO GO selecteert de touroperator zes zogenoemde GoAmerika Travel Pro’s, die als drie stellen betaald krijgen in natura: een duizelingwekkende stedentrip, een luxueuze zonvakantie of een camperreis door de spectaculaire natuur van Amerika.

 

 

De wervingscampagne gaat van start op USA Go Wild, de nieuwe reisbeurs die op zaterdag 1 en zondag 2 oktober in De Broodfabriek in Rijswijk wordt gehouden. Daar lanceert GoAmerika het spel GO OR NO GO, in de vorm van een grappige fotoquiz waarbij kandidaten met een scherp waarnemingsvermogen de beste kans maken. Deelnemende beursgangers moeten raden waar de 30 grote foto’s (7,70 x 4,20 meter!) zijn genomen die de drie beursstraten sieren. Om hun sollicitatie naar de zes ‘vakantiejobs’ te completeren, moeten ze als kandidatenstel ook een selfie sturen naar de Facebook-pagina van GoAmerika.

 

 

Leren van de ervaring

Directeur Bart Verhoeff van GoAmerika neemt daarmee bewust een risico. “Aan de ene kant gaan we dit avontuur vol zelfvertrouwen in, want we weten heel goed wat we onze klanten te bieden hebben. Aan de andere kant kunnen er ook tijdens droomreizen dingen gebeuren die tegenvallen. Dan is het natuurlijk de vraag hoe de panelleden daarop reageren. Wij gaan ze niet vooraf laten tekenen voor wat ze wel of niet mogen zeggen, anders heeft zo’n testpanel ook geen zin. Want het is vooral onze bedoeling dat we serieus leren van de ervaringen van onze klanten, zodat ook anderen daar weer wat aan hebben.’’

“Aan de ene kant gaan we dit avontuur vol zelfvertrouwen in, want we weten heel goed wat we onze klanten te bieden hebben. Aan de andere kant kunnen er ook tijdens droomreizen dingen gebeuren die tegenvallen.

De reisprogramma’s worden in overleg met de GoAmerika Travel Pro’s vastgesteld, zodat de drie reiscategorieën stedentrips, zonvakanties en camperreizen door de natuur optimaal kunnen worden getest. Alle kosten van vervoer en verblijf worden door GoAmerika gedragen, plus nog diverse extra. Persoonlijke kosten, waartoe ook niet inbegrepen maaltijden behoren, zijn voor rekening van de GoAmerika Travel Pro’s.

bryce-canyon-amerika-worldly-treasury2

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Koop je kaarten voor het USA Go Wild Event met korting

USA Go Wild is HET nieuwe ‘All American‘ evenement waar je alles te weten komt over de Verenigde Staten van Amerika. In het weekeind van 1 en 2 oktober gaan de deuren van de Broodfabriek in Rijswijk open voor het grootste evenement voor en door Amerika, USA Go Wild! Kom je ook? Koop nu je entreekaartje online en ga gratis naar de film National Parks Adventure Movie in het Omniversum in Den Haag.

Comments are closed.