Michiel Vos neemt publiek mee naar machtig en machteloos Amerika

Op uitnodiging van reisspecialist Go Amerika maakt televisiecorrespondent Michiel Vos uit New York op zaterdag 1 en zondag 2 oktober zijn opwachting op USA Go Wild.

barrack-obama-michel-vos-usa-go-wild-1024

USA Go Wild, wat is het?

Dit nieuwe reisevenement wordt gehouden in De Broodfabriek Expo in Rijswijk. In twee meeslepende voorstellingen brengt Vos het publiek dichterbij ’s werelds hoogste macht, dan het ooit is geweest.

Michiel Vos (46) is bekend geworden als documentairemaker voor de VPRO en als correspondent voor diverse omroepen in Nederland en België. Nu de strijd om de Amerikaanse presidentsverkiezingen met de dag boeiender wordt, schuift hij geregeld aan bij Humberto Tan in RTL Late Night. Op zijn eigen wijze neemt hij de kijkers mee in de wereld van de laatste uitglijders van Donald Trump en de recente uitval van Hillary Clinton.

 

 

In het legertje Nederlandse journalisten dat in verkiezingstijd nieuwsverslagen, reportages en documentaires brengt vanuit de Verenigde Staten, neemt Vos een bijzondere plek in. Naast Eva Jinek is hij de enige die ook het Amerikaanse staatsburgerschap heeft, maar echt uniek maakt hem dat Vos zich als het ware heeft ingehuwd in ‘Washington’, het centrum van de macht. Zijn echtgenote is immers filmmaakster Alexandra Pelosi, de dochter van de Democratische voorzitter (Speaker) van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi.

 

 

Michel Vos, 1 van gelukkige

Het was dus de liefde die Vos een entree gaf waarvan collega’s alleen maar kunnen likkebaarden. Maar het bracht ook een worsteling met zich mee, namelijk het gevoel bevoorrecht te zijn in een maatschappij waarin voor velen de American Dream een desillusie blijkt te zijn. Die machtelozen krijgen bij Vos ook een stem, zoals bleek uit zijn documentaireserie My America.

Dankzij reisspecialist Go Amerika kunnen de bezoekers van USA Go Wild zowel op zaterdag 1 als op zondag 2 oktober direct van Michiel Vos de laatste ‘State of the Union’ horen, zoals hij alleen die kent. Beide multimediavoorstellingen beginnen om 14.30 uur in de Patria Zaal van De Broodfabriek Expo & Eventcenter. Reserveren is niet nodig, maar gezien de belangstelling is het verstandig om op tijd een plaatsje te bemachtigen.

Koop je kaarten voor het USA Go Wild Event met korting

USA Go Wild is HET nieuwe ‘All American‘ evenement waar je alles te weten komt over de Verenigde Staten van Amerika. In het weekeind van 1 en 2 oktober gaan de deuren van de Broodfabriek in Rijswijk open voor het grootste evenement voor en door Amerika, USA Go Wild! Kom je ook? Koop nu je entreekaartje online en ga gratis naar de film National Parks Adventure Movie in het Omniversum in Den Haag.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.