Stayokay genomineerd voor de Entree Hospitality & Style Awards 2016

De nieuwe locatie van Stayokay in Utrecht is genomineerd voor de Entree Hospitality & Style Awards 2016, in de categorie `Best Hotel Concept`. De locatie, die op 5 oktober officieel wordt geopend, is beoordeeld op originaliteit van het concept, met name op het gebied van design en styling.

stayokay_utrecht_centr_1024

Stayokay Utrecht-Centrum

Het spiksplinternieuwe hostel, gevestigd aan de Neude is open voor gasten uit Utrecht en uit het binnen- en buitenland. Met de toegankelijke living space ‘The Fifth’ op de 1e verdieping van het hostel is dit een plek geworden waar iedereen zich thuis voelt. Hier drink je een drankje met vrienden tijdens een optreden van een lokale band, ontmoet je mensen uit alle windstreken of vind je een mobiele werkplek. Er is voor elk wat wils.

stayokay_utrecht_centr_21024

“Deze mooie nominatie laat zien dat we de juiste koers varen met Stayokay.”

Best Hotel Concept

Het flagship hostel aan de Neude is 1 van de 5 genomineerden in de categorie ‘Best Hotel Concept’. De andere genomineerden zijn: Element Hotel, Generator Hotel, Zoku en Cityhub. Dit jaar worden de Entree Hospitality & Style Awards voor de 10e keer uitgereikt. De genomineerden vormen samen dé hotspotlijst met horecatrends van het moment.

 

 

Op 28 november 2016 wordt bekend gemaakt of Stayokay Utrecht – Centrum in de prijzen is gevallen. De jury, bestaand uit tien hospitality professionals, reikt dan de awards uit tijdens een gala-event in Studio21 in Hilversum.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.