Beste kopje koffie bij Bilderberg Parkhotel

Een goede kop koffie drink je deze herfst in de lobby van het Bilderberg Parkhotel. Naast dat het hotel wederom één van de trotse winnaars van de Ketelbinkie Koffietrofee is, heeft het bovendien een plaats in de Misset Horeca Koffie top 100 weten te bemachtigen.

hotelbarbilderbergparkhotelhr-1024

Een buitengewone prestatie

Het centraal gelegen hotel aan de Westersingel schenkt niet alleen de beste hotelkoffie van Rotterdam maar zelfs dat van heel de provincie Zuid-Holland. “Het is een buitengewoon bijzondere prestatie omdat we als hotel eigenlijk alleen in competitie zijn met koffie-speciaalzaken.” Aldus Tony Mastrantuono, Senior Director of Sales.

 

 

Wederom is het Bilderberg Parkhotel trotse winnaar van de Ketelbinkie Koffietrofee in de categorie Hotels & Hostels in Rotterdam. De koffiejury, bestaande uit 20 Rotterdamse journalisten, beoordeelde dit jaar de koffie van 148 zaken op verschillende criteria. De koffie van het Bilderberg Parkhotel valt niet alleen in de smaak bij de juryleden van de Ketelbinkie Koffietrofee. Het hotel wist ook de 63ste plek te veroveren in de Misset Horeca Koffie top 100. Hierin worden de beste koffie serverende zaken in Nederland gerangschikt van 1 tot en met 100.

 

 

Geheim van de barista

Wie er achter het geheim van de beste hotelkoffie zit is Elske Lucas. Ruim 20 jaar werkzaam in het hotel maakt zij samen met collega Annie van Eekelen iedere dag zo’n 200 kopjes koffie. De passie voor koffie is bij beiden vrouwen ontwikkeld door trainingen van brander Piazza d’Oro. “En dat werpt overduidelijk z’n vruchten af.” Aldus Misset Horeca. “De cappuccino komt in een flinke kop, maar bevat prachtig microfoam. Het mondgevoel is fluweelzacht en de temperatuur perfect.” Je kan bij Elske de beste Hotelkoffie van R’dam en Zuid-Holland komen proeven op Gastvrij Rotterdam van 19 t/m 21 september.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.