Turkije focust op winterzon en cultuurvakanties

Cultuurvakanties, rondreizen en winterzon zijn de speerpunten in de stand van het Turks Verkeersbureau op de 50PlusBeurs, die van 20-24 september in Utrecht plaatsvindt. Dankzij het milde klimaat aan de Turkse Riviera bij Antalya en aan de zuidelijke Egeïsche kust, zijn de wintermaanden bij uitstek geschikt om de culturele rijkdom van Turkije te ontdekken. Vooral de combinatie zon en cultuur is populair.

turkse-haven-zee-bootjes-1024

Alanya, een geliefde bestemming

Dit jaar is ook de zuidelijke badplaats Alanya aanwezig om de bezoekers te informeren over de reismogelijkheden. Alanya is erg geliefd als bestemming voor een tweede huis en heeft hierdoor een hele internationale woongemeenschap. Natuurlijk is er ook veel cultureel erfgoed, vooral uit de Ottomaanse en Romaanse periode. Afgelopen jaar is er voorts flink geïnvesteerd om de stad rolstoelvriendelijk te maken.

 

 

Op de beurs verstrekt het Turks verkeersbureau informatie over de culturele highlights van Turkije, de stedenreisbestemming Istanbul en de winterzonmogelijkheden. Daarnaast kunnen de bezoekers op de stand terecht voor al hun andere vragen over Turkije.

 

 

Ook is er speciale aandacht voor de twee culturele reisboeken van het Turks Verkeersbureau:

turkse-haven-1024

Jaarlijks kiezen honderdduizenden Nederlanders voor een reis naar Turkije. Dankzij het aangename klimaat en de zachte winters aan de Middellandse Zeekust is het land ook zeer populair bij mensen die niet aan de schoolvakanties zijn gebonden of zoeken naar een winterzonbestemming.

De Turkije-stand met nummer F021 bevindt zich in Hal 8 van de Jaarbeurs in Utrecht.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.