Nieuw continent ontdekt: Vakantiebeurs 2017 heeft primeur

Er is een nieuw continent ontdekt en het heet Outfreeca. Het continent kent een prachtige afwisselende natuur waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Maar ook voor de daredevil biedt Outfreeca veel vermaak, zoals kitesurfen, sneeuwscooteren, bergbeklimmen, deltavliegen en raften.

vakantiebeurs-jaarbeurs

Outfreecanen zijn vrij om te doen wat ze willen en om te zijn wie ze zijn. Én, Outfreeca is te bezoeken tijdens de Vakantiebeurs 2017, van 11 tot en met 15 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Het leven in dit nieuwe continent speelt zich af in de buitenlucht. En hoe kun je het buitenleven beter ervaren dan tijdens het kamperen? Het continent kan het beste ontdekt worden per camper, caravan, vouwwagen of met een tent. Kamperen in Outfreeca geeft een ultiem gevoel van vrijheid. En dat is precies de reden dat ook backpackers zich er helemaal thuis voelen. Er is nog geen massatoerisme. Grote kans dus dat weinig mensen er nog van gehoord hebben.

Europa en Nederland

Om een bezoek aan de Vakantiebeurs nog gemakkelijker te maken, zijn alle Europese landen op het event zo ingedeeld dat je er de kaart van Europa op zou kunnen leggen. Zo vindt de bezoeker Europa in een logische volgorde bij elkaar.

 

 

Een groot deel van de bezoekers van Vakantiebeurs 2016 heeft aangegeven dat zij Nederlandse steden, regio’s en dagjes uit enorm missen in het aanbod. Daarom wordt deze editie extra hard gewerkt om te zorgen dat Nederlandse aanbieders centraal aanwezig zijn in een Nederland Paviljoen.

Speciale routes

Kinderen kunnen in ieder continent meedoen aan speciale activiteiten. Er is ook een route voor soloreizigers. Aanbieders die zich specifiek richten op reizen voor soloreizigers zijn hierin opgenomen.

 

 

Geur en smaak is een belangrijk onderdeel van de vakantiebeleving. Ook dit jaar is een culinaire route uitgestippeld langs verschillende bestemmingen. De liefhebbers krijgen voor een zeer betaalbare prijs versbereide hapjes die zó kenmerkend zijn voor die bestemmingen.

Andere ingrediënten

Jaarbeurs bestaat 100 jaar. Om dit te vieren worden de eerste 100 bezoekers die op slippers naar Vakantiebeurs 2017 komen, getrakteerd op een gratis cocktail. Bezoekers kunnen ontspannen in het filmtheater waar films te zien zijn van de mooiste bestemmingen. Vertrouwde ingrediënten zijn verder de Caribbean Village, het Aangepaste vakanties paviljoen, de sportieve activiteiten zoals een klimwand, duiktank en supbaan.

Vakantiebeurs 2017

Onder het motto ‘Alsof je er al bent’ vindt van 11 tot en met 15 januari 2017 de Vakantiebeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Belangrijkste reden voor bezoekers om naar dit evenement te komen is om informatie te vergaren en inspiratie en concrete ideeën op te doen voor de volgende vakantie(s). Locals, reisleiders en ervaren reizigers geven persoonlijke reistips uit eerste hand. Overal is dans, eten, muziek en gezelligheid.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.