Parkeerplaatsen bij vliegvelden vergelijken met Virtual Reality

De website Parkos maakt het mogelijk om parkeerplaatsen bij het vliegveld te vergelijken en te boeken.

vr_1

Veel vraag naar vertrouwen

Arne Bos, mede-oprichter van Parkos legt uit:

“Van klanten krijgen we vaak de vraag of de auto wel op een vertrouwde plek terecht komt; het gaat immers om een waardevol bezit. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat de klanten met een vertrouwd gevoel op reis gaan.”

Om hieraan bij te dragen biedt het Groningse bedrijf vanaf vandaag de mogelijkheid om de parkeerplaatsen via Virtual Reality alvast te bekijken.

 

 

De startup heeft opnames gemaakt van de parkeerplaatsen en hun omgeving. Kijkers kunnen deze beelden 360 graden laten draaien, zodat ze het terrein vanuit elke hoek kunnen bekijken. Op de computer is dit mogelijk door te slepen met de muis. Op de smartphone verandert het beeld bij het bewegen van het apparaat. Klanten krijgen op deze manier een goed beeld van waar hun auto komt te staan.

 

 

Door middel van een koppeling met YouTube’s 360 graden dienst zijn de beelden op elke smartphone, tablet en computer te bekijken. Momenteel is de Virtual Reality alleen beschikbaar voor de parkeerlocaties bij Eindhoven Airport. Op korte termijn zullen ook beelden van de locaties in België en Duitsland beschikbaar worden.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.