Per direct te boeken: de nieuwe Business Class voor Europa-vluchten

De nieuwe airberlin Business Class voor korte en middellange trajecten kan per direct worden geboekt. Vanaf 4 oktober 2016 zal de exclusieve service aan boord van airberlin kunnen worden ervaren.

d-abxa-airberlin-a330

Hoe ziet het eruit?

Passagiers van de Business Class genieten op de eerste rij aan boord van extra veel beenruimte evenals een gegarandeerd vrije plaats in het midden. Na een persoonlijk welkom door het cabinepersoneel wordt een verkwikkende biologische smoothie van de Berlijnse fruitmanufactuur Proviant als welkomstdrankje aangeboden. Daarenboven kan elke passagier naar believen een warm gerecht evenals snacks en drinken uit het uitgebreide boordmenu kiezen. Voor extra comfort voor elke passagier zorgt een kussen.

 

 

“Wij zijn verheugd dat wij onze passagiers vanaf komende maand met de nieuwe Business Class op vluchten binnen Duitsland en Europa een productervaring kunnen aanbieden die perfect aansluit op de meervoudig onderscheiden service van onze Business Class voor langeafstandsvluchten. Deze productuitbreiding is een belangrijke stap op weg naar het premium-segment van de Europese airlines”, aldus Stefan Pichler, Chief Executive Officer van airberlin.

Wat is er allemaal extra in de Business Class?

Voor passagiers in de Business Class zijn bovendien twee stuks bagage met een gewicht van elk maximaal 32kg evenals twee stuks handbagage van elk 8kg inbegrepen. De volledig flexibele tickets voor de Business Class kunnen kosteloos worden overgeboekt en vergoed en ook zitplaatsreserveringen zijn in de Business Class gratis. Tot de verdere voordelen behoren bijvoorbeeld het inchecken aan het priority-loket, de fast-lane bij de veiligheidscontrole, de toegang tot lounges en exclusieve wachtruimtes binnen het luchtnet van airberlin evenals de priority boarding.

 

 

Ter gelegenheid van de introductie kan de nieuwe Business Class vanaf vandaag t/m 21 september 2016 reeds vanaf 485 euro voor een retourvlucht worden geboekt. Ook voor deelnemers aan het frequent flyer-programma topbonus is er een extra actie, zij ontvangen voor elke vlucht op korte en middellange trajecten in de Business Class t/m 31 december van dit jaar 300 procent van de gevlogen afstand als tegoed.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.