Camperbeurs Hardenberg presenteert meerdere primeurs op beursvloer

Camperbeurs Hardenberg presenteert op 23, 24 en 25 september meerdere primeurs op de beursvloer. Daarnaast vindt de consumentenbeurs gelijktijdig plaats met de nieuwe lifestylebeurs voor 40-plussers: Bewust Leven. Bezoekers hebben met één kaartje toegang tot beide beurzen.

camper-beurs

Camperbeurs Hardenberg laat bezoekers kennismaken met een aantal nieuwe producten. Zo presenteert één van de exposanten de CAMPWERK Bike. Deze aanhanger fungeert als transporter en vouwtent met tot ruim 4 slaaplekken. In de laadruimte kunnen tot twee motorfietsen of één quad meegenomen worden.

 

 

Bijzondere primeurs

Ook zijn de Benimar Tessoro 486 en de Benimar Tessoro 440 tijdens Camperbeurs Hardenberg voor het eerst te zien voor het publiek. Naast deze bijzondere primeurs, is er tijdens de beurs meer te zien en te doen. Zo is er in de buitenlucht een demonstratie van het stoomreinigen van interieur en exterieur van een camper en een gratis campercheck.

 

 

Bezoekers van Camperbeurs Hardenberg kunnen ook gratis Bewust Leven bezoeken. Deze nieuwe lifestylebeurs voor 40-plussers richt zich volledig op de toekomst met thema’s als vrije tijd, gezondheid, beauty en (t)huis en energie.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.