Koninklijke status voor Schiphol Group

Vandaag heeft Zijne Majesteit de Koning Willem-Alexander het predicaat Koninklijk aan Schiphol toegekend. Het predicaat ‘Koninklijk’ vormt de bekroning van het 100-jarige bestaan van de luchthaven.

koning-schiphol-1024

Feestelijk ceremonie

Tijdens een feestelijke ceremonie in het bijzijn van vele Schiphol-medewerkers op het hoofdkantoor van Schiphol heeft de Commissaris van de Koning in Noord-Holland, Johan Remkes, het predicaat uitgereikt aan president-directeur Jos Nijhuis van Schiphol. Na de ceremonie onthulde Jos Nijhuis het nieuwe Schiphol logo met daarin een gouden kroontje verwerkt. Schiphol Group mag zich in het vervolg Royal Schiphol Group noemen.

 

 

We zijn heel trots dat Schiphol zich vanaf vandaag Koninklijk mag noemen. Het vormt de bekroning van 100 jaar Connecting the Netherlands. Nederlandse pioniers maakten Schiphol groot. Pioniers met lef en visie die geloofden in vernieuwing en vooruitgang. En de komende 100 jaar gaan we daar mee door, mét Koninklijke allure.
Jos Nijhuis, president-directeur Schiphol Group

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.