Van Fair naar Festival

Margriet Winter Festival viert haar zestiende editie met een nieuwe naam. Op vrijdag 18 november gaat het grootste winterfeest van Nederland van start met een nóg diverser aanbod!

beauty-plein-fair

Behalve optredens van Carolina Dijkhuizen en Jeroen van der Boom, staat de spotlight ook op aanstormend talent, cabaret, kleinkunst en literatuur. Tot en met 24 november ademt de Jaarbeurs Utrecht, meer dan ooit, de sfeer van een festival.

 

 

Rauw, intiem, exclusief

Gedurende de week zijn er meer dan 50 optredens. Laat je meevoeren door de rauw zoete stemmen van singer-songwriters Tim Akkerman en Leonie Meijer of zing uit volle borst mee met de vijf jonge talenten van Van Huys Uit. Natuurlijk is er aan bekend talent ook geen gebrek; Jeroen van der Boom geeft een spectaculair optreden en Carolina Dijkhuizen geeft, exclusief voor Margriet Winter Festival, samen met haar live band een éénmalig concert: Tribute To Bee Gees. Niet alleen muziekfans kunnen hun hart ophalen tijdens Margriet Winter Festival, ook voor literatuurliefhebbers is er voldoende te beleven. Auteurs als Herman Koch, Isa Hoes, Griet op de Beeck en Simone van der Vlugt zijn aanwezig.

 

 

Nóg afwisselender en groter

Naast de diverse podia en theaters met mini-concerten zijn er ook kookdemonstraties, modeshows, lezingen en voor het eerst een sing-a-long met koor, georganiseerd door NPO Radio 4. Bezoekers kunnen als vanouds slenteren door de modestraatjes, inspiratie opdoen voor hun huis, stylingadvies krijgen en sinterklaas- en kerstcadeautjes kopen bij de 300 winkeltjes. Daarnaast zijn er talloze creatieve, culinaire en beautyworkshops. Wil je het geluk een handje helpen? Bezoek dan de sessie met gelukprofessor Patrick van Hees.

Laat je adviseren door de beautyexperts tijdens een workshop natural make-up of verwen jezelf met een zelfgemaakte zoetwaterparel armband. Kortom: de dag heeft de sfeer die een festival zo gezellig maakt, maar dan lekker behaaglijk overdekt.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.