Emirates Skywards bestaat 16 jaar met ruim 16 miljoen leden

Emirates Skywards, het bekroonde frequent flyer programma van Emirates Airline, viert het 16-jarig bestaan met meer dan 16 miljoen leden en de succesvolle lancering van nog meer voordeel om Emirates klanten te belonen voor hun loyaliteit.

emirates-boeing-sky-award-1024

De oprichting in 2000

Sinds de oprichting van het programma in 2000 hebben Emirates Skywards leden maar liefst 220 miljard Miles ingewisseld voor vluchten, hotel overnachtingen en toegangskaarten voor de grootste evenementen wereldwijd. De wereldwijde diversiteit van de partners en hun aanbiedingen sluit aan bij het netwerk van Emirates dat over 6 continenten is verspreid met meer dan 150 bestemmingen.

 

 

Met de focus op klanttevredenheid is Emirates Skywards continu bezig met het vormen van exclusieve samenwerkingen en het introduceren van nieuwe initiatieven om zo meer waarde, keuzes en flexibiliteit te kunnen bieden aan de leden. Emirates Skywards heeft onlangs Cash+Miles geïntroduceerd, waardoor vluchten kunnen worden betaald met een combinatie van geld en Skywards Miles. Leden in alle vier de groepen – Blue, Silver, Gold en Platinum – kunnen al vanaf 2.000 Miles inwisselen voor vluchten. Dit populaire, nieuwe initiatief verlaagd de kosten van een vliegticket en kan gebruikt worden op alle Emirates vluchten binnen alle klassen.

 

 

Tot op heden heeft Emirates Skywards 14 luchtvaart partners, waaronder strategische samenwerkingen met Easyjet en Qantas, waardoor leden toegang hebben tot een van ’s werelds grootste netwerken van wereldwijde reisbestemmingen. Het programma heeft daarbij ook 24 hotel partners met bijna 20.000 hotels wereldwijd.

emirates-airlines-stewardess-1024

Exclusieve toegang

Als onderdeel van de sponsoring van Emirates Airline in sport, kunst en culturele evenementen, kunnen leden ook toegang krijgen tot de eerste rij bij een aantal van de grootste evenementen in de wereld, waaronder het Emirates Airline Dubai Jazz Festival.

Sinds afgelopen januari zijn er meer dan 12.000 tickets voor 40 verschillende sportevenementen beschikbaar gesteld voor leden. De tickets bieden toegang tot sportevenementen van wereldklasse, waaronder van rugby, tennis, honkbal, paardrijden en Formula 1®. Voetbal is echter het meest populair onder de Emirates Skywards leden. Emirates sponsort zes Europese topclubs: Paris Saint-Germain, Real Madrid, Hamburger SV, SL Benfica, Arsenal en AC Milan.

Naast sport fans houdt Emirates zich ook bezig met artiesten over de hele wereld. In 2010 lanceerde het programma de jaarlijkse design wedstrijd dat bekend staat als Art of Travel. Ieder jaar worden getalenteerde kunstenaars uitgenodigd om de vier ledenpassen van het programma te ontwerpen, waardoor zij de mogelijkheid krijgen hun talent wereldwijd te laten zien.

Emirates Skywards leden kunnen gebruik maken van een wereldwijd netwerk van 39 Emirates lounges op grote luchthavens, waaronder zes lounges op Dubai International Airport. Leden kunnen ook tot 20kg aan extra bagage meenemen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.