Emirates en Boeing lanceren ‘View from Above’

Emirates en Boeing hebben onlangs samengewerkt om het project ‘View from Above’ te sponsoren, een van de grootste luchtfilmprojecten dat ooit is uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van drones. Het filmen is gedaan op maar liefst 18 bestemmingen op vijf verschillende continenten, waaronder de hub van Emirates in Dubai en de thuisbasis van Boeing Commercial Airlines, Seattle.
dubai-drone

subtitel

De gemaakte films zijn te bekijken op viewfromabove.emirates.com, waarbij bezoekers de wereldbol kunnen draaien naar een van de 18 bestemmingen en zo hun gewenste filmpje kunnen bekijken.

 

ZIE OOK: Een week Dubai met kinderen

 

“De schitterend gemaakte filmpjes voor dit project laten niet alleen de bestemmingen uit ons netwerk in een mooi, nieuw licht zien, maar maken ook op een creatieve manier gebruik van innovatieve technologieën om zo de meest indrukwekkende beelden te produceren”, aldus Boutros Boutros, Emirates’ Divisional Senior Vice President, Corporate Communications, Marketing en Brand. “Ons doel is om altijd een connectie te maken met onze klanten over de hele wereld en we hopen dat mensen geïnspireerd raken door deze unieke filmpjes.”

 

 

Filmen met drones

Dankzij alle mogelijkheden met de drones in de lucht kon het projectteam nooit eerder vertoonde beelden creëren met hele precieze perspectieven, zelfs wanneer er gefilmd werd in hele smalle ruimtes, zoals in Vietnam waar de drones tussen de rijstvelden door raasden, of in Noorwegen waar ze tussen de bergspleten vlogen. De drones konden ook op plekken komen waar helikopters of vliegtuigen niet zouden kunnen komen, zoals in grotten of onder de bladeren in de Jungle. In Japan hebben de drones gefilmd tussen de takken van kersenbloesems en vlak langs steile watervallen en in Rio konden de drones verticaal boven het Maracanã Stadium zweven wat hele nieuwe perspectieven op het voetbalstadion opleverde.

 

 

“Het samenwerken met Emirates voor dit project was een geweldige, spannende ervaring”, aldus Jerry Verghese, Vice President Global Brand Marketing bij Boeing Commercial Airplanes. “We zijn trots dat de Boeing 777 geïntegreerd is in de vloot van Emirates en mensen naar al deze fantastische bestemmingen brengt.” Meer dan 13 gekwalificeerde drone piloten van over de hele wereld hebben meegewerkt aan dit filmproject, dat geproduceerd is door MOFILM.

Comments are closed.