Verkeersbureaus.info breidt verder uit in Barcelona

Verkeersbureaus.info verwacht in 2016 en 2017 een grote groei van het aantal bezoekers en van het aantal samenwerkingen. Daarom is de aanstelling van Timothy Resopawiro, Joni de Ruijter en Tessa Olsthoorn een logische stap om de bestemmingsinformatie op de website en via e-mail uit te breiden, intenser samen te werken met partners en om nieuwe ideeën vorm te geven.

vlnr: Joni, Timothy en Tessa

vlnr: Joni, Timothy en Tessa

Sinds 5 september versterken Timothy, Joni en Tessa het Content Marketing team vanuit het kantoor in Barcelona. Joni en Tessa versterken de communicatie via -email en social media naar bezoekers en klanten van Verkeersbureaus.info. Timothy gaat het nieuwe partnership met FairShare Travel invullen.

Met de komst van 3 nieuwe trainee collega’s en het partnership met Wereldtarieven.nl kunnen wij onze partners nog breder bedienen. Zowel consumenten, met handige informatie via e-books en e-mail, alsook onze klanten over de hele wereld. Zo zorgen we ervoor dat nog meer Nederlanders fan worden van de bestemmingen van onze klanten door inspirerende content te leveren. — Patrick Mulder, publisher van verkeersbureaus.info.

Verkeersbureaus.info is lid van VisitUSA en ondersteunt BrandUSA bij de promotie van Amerika als vakantiebestemming. Tijdens het komende USA Go Wild event in de Broodfabriek in Rijswijk zal Verkeersbureaus.info bezoekers voorlichten en de officiële Travel USA Inspiration Guide verspreiden.

Over Joni de Ruijter

Joni studeert aan de Hogeschool InHolland als derdejaars student aan de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs. Door zijn opleiding heeft hij een grote affiniteit met reizen gekregen, vandaar dat hij voor een stage in Barcelona heeft gekozen.

Joni: Ik vloog vanuit het koude Nederland om aan de prachtige Ramblas in het warme Barcelona te werken. Vanuit een typisch stylish kantoor plaats ik de leukste posts, weetjes en info op de social media kanalen van Verkeersbureaus.info.

“Ik vloog vanuit het koude Nederland om aan de prachtige Ramblas in het warme Barcelona te werken. Vanuit een typisch stylish kantoor plaats ik de leukste posts, weetjes en info op de social media kanalen van Verkeersbureaus.info.”

Over Tessa Olsthoorn

Als derdejaars studente Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam heeft Tessa ervoor gekozen om haar kennis van marketing en communicatie uit te breiden op het kantoor in Barcelona van Verkeersbureaus.info. Ze houdt erg van reizen en wil daarom haar bachelor gaan volgen op de San Diego Stage University.

Tessa: Vanaf mijn vertrouwde Westland vloog ik naar het charmante Barcelona om hier 5 maanden ervaring op te doen. Vanaf de wereldberoemde Ramblas probeer ik lezers en klanten te inspireren van Verkeersbureaus.info via email.

“Vanaf mijn vertrouwde Westland vloog ik naar het charmante Barcelona om hier 5 maanden ervaring op te doen. Vanaf de wereldberoemde Ramblas probeer ik lezers en klanten te inspireren van Verkeersbureaus.info via email.”

Over Timothy Resopawiro

Timothy is een vierdejaars student Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool. Hij zal zijn kennis van marketing en sales vaardigheden uitbreiden en toepassen bij het verbeteren van de content. Vaak werkt hij mee aan projecten in het buitenland, meeloopdagen en open dagen.

Timothy: Ik ga graag rechts, waar men normaal links zou gaan. Het expres verdwalen in steden is mijn grootste tip voor reizigers.

“Ik ga graag rechts, waar men normaal links zou gaan. Het expres verdwalen in steden is mijn grootste tip voor reizigers.”

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.