Evenementenagenda 2017 Julianatoren bekend

Julianatoren staat al enkele jaren bekend niet alleen als grootste kinderpretpark van Nederland, maar ook als pretpark met het meeste externe entertainment. Terwijl dit seizoen de bezoekers nog kunnen genieten van Fien & Teun, Halloween en Dolfje Weerwolfje is de evenementenagenda voor volgend seizoen alvast bekend gemaakt.

persfoto-gezinsabonnement-knuffelmoment-front

Pipo komt terug!

In 2017 zal Pipo zijn opwachting maken met spectaculaire show welke gedurende een lange periode te zien is. Ook keren de AFAS Sprookjesweken, de twee verjaardag weekenden van Jul & Julia, de Zomeravonden en Halloween weer terug.

 

 

Een dagje Julianatoren is echt genieten. Want beleving staat in het Apeldoornse pretpark centraal. Er is ontzettend veel meer dan de toch al 60 attracties en eigen shows met meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. In de afgelopen jaren werden grote externe evenementen binnen gehaald. Woezel & Pip, Thomas de Stoomlocomotief en vele andere voorstellingen. Zo ook weer in 2017 waarin o.a. Pipo zijn come-back gaat maken. Zowel op TV, in het theater en in het Jul & Julia Theater in de Julianatoren.

 

LEES OOK DIT: Apeldoorn

 

Met Jul’s Gezinsabonnement naar alle evenementen

Met het bekend worden van de evenementen in 2017 is ook de voorverkoop van het gezinsabonnement van start gegaan. Want met dit abonnement ga je een seizoen lang naar de Julianatoren en kun je dus ook genieten van alle evenementen. Nieuw dit seizoen is het meerjarig gezinsabonnement waarbij je zelfs de mogelijkheid hebt om een abonnement aan te schaffen voor acht jaar. De voordelen van zo’n abonnement geven niet enkel onbeperkt toegang tot de Julianatoren in 2017. Je geniet al van toegang tot de Julianatoren in september en oktober 2016. Daarnaast gaan opa’s en oma’s gratis mee, mits zij vermeld staan op het abonnement en je krijgt gratis toegang of korting bij diverse andere dieren- en pretparken.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.