Nieuwe Flight Alert service voor vliegen vanaf specifieke luchthavens

Vliegtickets vergelijken is altijd een klus. Want als echte Nederlanders willen we natuurlijk niet teveel betalen. Voor iedereen die van reizen houdt, is er daarom hulp in de vorm van de ‘Flight Alert’- service van Vliegennaar.

flight-alert-service-vliegenaar

40.000 flight alerts per dag

“Wij zijn acht jaar geleden begonnen met 400 bestemmingen,” zegt sitemanager Timothy Koppers van Vliegennaar. “Tegenwoordig bieden we Flight Alert- service aan voor meer dan 1500 verschillende steden, streken en landen, zijn er op elk willekeurig moment meer dan 65.000 gebruikers actief en verzenden we gemiddeld meer dan 40.000 flight alerts per dag. Met de nieuwe flight alert- opties voor vliegen vanaf specifieke luchthavens, komen we tegemoet aan de sterk stijgende vraag naar vliegen vanaf regionale luchthavens.”

 

 

 

 

Hoe het werkt

Een Flight Alert instellen is heel eenvoudig en in twee tellen gedaan. Je geeft je bestemming en beschikbare reisbudget op en krijgt vervolgens een seintje wanneer een ticket onder dat bedrag beschikbaar komt bij een luchtvaartmaatschappij of reisbureau. Nu kun je je flight alert nog meer personaliseren, door aan te geven dat je een voorkeur voor vliegen vanaf een bepaalde luchthaven hebt, lastminute wilt vertrekken en of je dagelijks of wekelijks updates wilt ontvangen. Zo hoef je niet meer zelf alle relevante airline- en ticketwebsites in de gaten te houden of er een leuke actie is; dat doet de Flight Alert voor je.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.