THE DUTCH: de nieuw funky kid in Maastricht

Er is een nieuw funky kid in Maastricht town: Hotel The Dutch! Hoewel de naam anders doet vermoeden, vind je hier alles behalve Delfts blauw, klompen en tulpen.

front-flamingo-1024

Uniek concept:The Dutch

In dit hotel, gelegen in een prachtig herenhuis, waan je je in de hippe jaren ’80 van nu. Verwacht de kleuren van Miami Vice, de gezelligheid van Full House en out of this world elementen van Alf. Ontdek een classy mix van ronddraaiende discoballen, amigo’s en pop ups van ‘The Hoff’ en fitness lady Jane Fonda. Dit alles op zo’n manier dat Madonna er toen én nu jaloers op zou zijn.

Kortom, Let’s hear it for the boys van Twin Peaks Hospitality, want na Hotel Beaumont en Restaurant Harry’s zijn eigenaren Jean-Marc en Christophe Beaumont er wederom in geslaagd een uniek hotelconcept mét het ultieme vakantiegevoel neer te zetten in Maastricht.

TheDutch_06-ront-1024

 

LEES OOK DIT: Maastricht

 

SWEET DREAMS: ARE MADE OF THESE

De tijd heeft absoluut niet stilgestaan in The Dutch. De 49 unieke kamers (variërend van small tot Xlarge) zijn all-in voorzien van modern comfort en uitgesproken design. Zo staat Auping garant voor de sweet dreams, staat er op de kamer een goed gevulde Smeg mini fridge koud en zorgt de breakfast bag voor een healthy start van de dag. Daarnaast is The Dutch heaven voor uitslapers; snoozen kan standaard tot 12.00 uur.

 

 

Het genieten reikt echter verder dan de kamer. Heerlijk relaxen doe je in The Hangout, The Garden of The Lobby Bar. Naast mister Gorilla & Crocodile, de Flamingo Twins en de andere gasten worden in The Dutch ook locals gespot, die de gin & tonic, speciaal biertjes en sfeervolle service aan de bar ook hebben ontdekt. En, The Dutch houdt op zijn Nederlands niet van gejojo met de prijs: als gast betaalt je één all-in prijs voor de kamer, minibar, WIFI, breakfast bag en ‘24/7 Hangout’ koffie, thee, water en fruit.

TheDutch_07-front-1024

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.