Reusachtige outdoor en fashion expositie Tirol bekleedt Amsterdamse IJpromenade

Op dinsdag 13 september presenteert Tirol het nieuwe winterseizoen op bijzondere wijze. De bekende vakantiebestemming in Oostenrijk opent een outdoor expositie op de IJpromenade in Amsterdam met vier reusachtige kubussen waarop het hart van de Alpen in al haar facetten wordt afgebeeld.

Tirol

Niet enkel prachtige winterlandschappen en afbeeldingen van authentiek Tirol zijn te bewonderen, ook de wintercollectie van modeontwerpster Rebekka Ruétz uit Tirol bekleedt de vier kubussen. Een must-see expositie voor wintersporters, natuurfanaten en fashionliefhebbers.

De imposante expositie is een bijzondere samenwerking van het Tirol Tourism Board en modeontwerpster Rebekka Ruétz dat tot en met 22 september te bewonderen is op de IJpromenade. Elke middag presenteren modellen de kledinglijn ‘So close, so far’ van Ruétz in levenden lijve, een collectie die tijdens de Berlin Fashion Week hoge ogen gooiden. De geboren Tiroolse heeft overal ter wereld gewoond en gewerkt, van Duitsland en Groot-Brittannië tot India, maar keerde terug naar haar roots in Tirol waar ze met haar ontwerpen internationaal doorbrak. Haar creativiteit en inspiratie haalt zij niet uit grote metropolen, maar uit het natuurlandschap in Tirol. Zoals ze zelf zegt: “Soms moet je weggaan, om te ontdekken waar je thuis bent”.

 

LEES OOK DIT: Tirol

 

 

 

Consumentenactie wintervakantie Ötztal

De expositie is vrij toegankelijk voor publiek. Ter ere van deze gelegenheid geeft Tirol Tourism Board een zevendaagse wintervakantie weg naar het Ötztal. Kans maken op deze prijs is mogelijk door een foto van de expositie op Instagram te plaatsen of een foto van jezelf in Tirol met de hashtag #tirolinamsterdam met de vermelding waarom Tirol de beste vakantiebestemming is. Op 30 september wordt de winnaar gekozen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.