Safarisharing officieel van start in Nederland

Safarisharing maakt een luxe vakantie in Afrika betaalbaar. Spot de big 5, ervaar de pure Afrikaanse natuur, luister ‘s nachts naar de dieren die rondsluipen en ontmoet andere avontuurlijke reizigers bij het kampvuur. Dat is de safarisharing ervaring!

safari-sharing-front

Wat is Safarisharing?

Safarisharing is een online platform dat het mogelijk maakt voor reizigers om samen een safari te boeken in Oost-Afrika. Het is een unieke en innovatieve benadering om de klantbehoefte te koppelen aan het lokale safari aanbod. Veel vakantiegangers en zakenreizigers vinden het lastig om een reisgroep te vinden op de dag dat ze op safari willen, hierdoor gaan ze uiteindelijk niet, wat een gemiste kans is voor de nog steeds herstellende toerisme industrie. Safarisharing lost dit probleem op en brengt beide partijen bij elkaar. “Het Safarisharing platform geeft reizigers makkelijk en snel toegang tot het boeken van een safari. Het delen van de bijzondere ervaring is veel leuker om met een kleine groep mensen te doen en het maakt een Afrikaanse safari betaalbaar”, aldus co-founder Daan Degenkamp.

 

 

Safarisharing voegt waarde toe aan de industrie door vraag en lokaal aanbod samen te brengen op één platform. Deze innovatie is een belangrijke aanvulling in de traditionele safari industrie en versterkt hiermee de Afrikaanse toerisme sector.

 

 

“Met het onafhankelijke Safarisharing platform brengen we de deeleconomie ook naar de reisindustrie en maken we gebruik van de huidige online mogelijkheden. We werken samen met de Oost Afrikaanse betalingsdienst 3G Direct Pay, om ook de betaling betrouwbaar en snel te laten verlopen. Dit maakt ons het eerste complete e-commerce bedrijf in de safari industrie” Aldus co-founder Jorrit Kooi.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.