Bezoek van wielrenner Niek Hooghiemster op Kos

Niek Hooghiemster, een van de beste Nederlandse wielrenners en voormalig professioneel atleet, heeft recent een bezoek aan het Griekse eiland Kos gebracht.
Kos eiland

Schoonheid

De Nederlandse atleet heeft van de schoonheid van het eiland kunnen genieten en hij heeft de route van de Mountain Bike wedstrijd bekeken, die op 16 oktober 2016 in Kos gehouden zal worden, hieraan zullen ook 9 atleten uit Nederland deelnemen.

 

 

We zijn erg blij dat een bekende Nederlandse wielrenner de ervaring van fietsen op Kos beleeft heeft en hij beloofde Ambassadeur van Kos in Nederland te worden, voor de promotie van het eiland als een fantastische bestemming voor mountainbiken en fietsen (een aankondiging van de burgemeester van Kos is bijgevoegd).

De 1ste Griekse Alternatieve Toerisme Expo 2016 in Griekenland

De eerste Nationale Tentoonstelling getiteld “Nostos”, geheel gewijd aan alternatieve vormen van toerisme zal worden gehouden in Griekenland en specifieker in Nafpaktos op 14 tot met 17 oktober 2016 onder auspiciën van het Grieks Ministerie van Toerisme.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.