Binnenstad Eindhoven viert de mode

Aanstaand weekend, vrijdag 9 september tot en met zondag 11 september, staat de binnenstad van Eindhoven in het teken van mode tijdens It’s Fashion Weekend 2016. Tijdens dit feest voor modeliefhebbers presenteren verschillende winkelgebieden zich met een uitgebreid programma. De stad die bekend staat om zijn technologische ontwikkelingen, is een grote fashionparty dit weekend.
eindhoven-its-fashion-weekend

Fashion door de stad

Maak alvast ruimte in je kast! Het is nodig, want tijdens It’s Fashion Weekend kun je helemaal los. Ontdek de najaarstrends, doe inspiratie op en shop jouw fashionverlanglijstje bij elkaar. Zo kun je o.a. genieten van fijne modeshows op de Kleine Berg, Hooghuisstraat, Heuvel en een ware Fashionparade van de Markt naar het 18 septemberplein. Bij de Nieuwe Emmasingel wordt het plein omgetoverd tot buitenbioscoop met een film voor modefans.

 

 

Geef je haar een goede Touch-Up bij Cosmo Hairstyling en de jeanslovers kunnen hun hart ophalen op het Catharinaplein. Als afsluiter staat Calypso voor je klaar met een After Fasion Weekend Drink. Het complete programma vind je op de site en Facebook.

ArtEZ en Maker Faire

De partners van It’s Fashion Weekend zijn jaar de Maker Faire, ArtEz, Mud Magazine. Het Designhuis biedt tijdens It’s Fashion Weekend een platform aan de in juni 2016 afgestudeerden van ArtEZ Fashion Design. Tien van hen zijn inmiddels genomineerd voor prestigieuze (inter)nationale mode-awards.

 

 

In het zelfde weekend wordt de Eindhoven Maker Faire georganiseerd op het VDMA terrein aan de Vestdijk in Eindhoven. Deze mentaliteit om te experimenteren en te maken past naadloos in het It’s Weekend concept. De verbinding wordt gemaakt, fashion meets design.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.