Ga met de gratis KLM Busservice naar Schiphol vanaf Maastricht en Eindhoven

Vanaf donderdag 9 juni biedt KLM de bus-service ook aan voor passagiers die vanuit (de regio) Maastricht en Eindhoven via Schiphol naar hun bestemming willen reizen. Sinds vorig jaar kunnen passagiers met een KLM-ticket al gratis een plaats in de bus boeken van en naar Nijmegen en Arnhem op KLM.nl of bij een reisagent.
klm-bus-maastricht-eindhoven

Daar worden nu de nieuwe bestemmingen Maastricht en Eindhoven aan toegevoegd. Voorwaarde hierbij is dat het ticket geboekt wordt met Maastricht, Eindhoven, Nijmegen of Arnhem als vertrekpunt.

KLM bus-service

“De uitbreiding van de bus-service met de bestemmingen Maastricht en Eindhoven is een logisch vervolg van de succesvolle lancering van de bus-service van en naar Arnhem en Nijmegen. We willen ook graag de passagiers uit de regio Maastricht en Eindhoven met deze service een extra comfortabele en ontspannen start of thuiskomst van de reis bieden. Daarnaast verwachten we ook dat buitenlandse passagiers die naar Eindhoven en Maastricht willen reizen van deze service gebruik gaan maken,” aldus KLM Nederland directeur Harm Kreulen. ”

 

 

Comfort

Het vervoer met de KLM bus is gratis. Hiermee besparen passagiers kosten voor een treinkaartje of brandstof voor de auto en de bijkomende kosten voor een parkeerplek op de luchthaven. Ook kunnen de passagiers gebruik maken van gratis WiFi in de bus. Koffie, thee, water en het KLM Inflight Magazine Holland Herald maken de reis compleet. Indien de bus onderweg vertraging oploopt, boekt KLM de passagiers kosteloos om.

Reisschema

De bus rijdt 7 dagen per week, tweemaal daags van Centraal Station Maastricht, via Maastricht Airport naar Eindhoven Airport en door naar Schiphol en retour. De bus is ook geschikt voor passagiers met een beperkte mobiliteit en kinderen kunnen zonder apart kinderstoeltje meereizen. Het reisschema staat op KLM.nl/busservice.

 

 

Maastricht partnerstad van Chengdu

De bussen zijn duidelijk te herkennen aan de bekende KLM-kleuren. De lancering van de nieuwe route van de KLM bus-service valt samen met het begin van de Chengdu Week in Maastricht. Maastricht en Chengdu zijn sinds 2012 zustersteden. Het doel van de Chengdu Week is om bezoekers bekend te maken met de zakelijke en toeristische mogelijkheden van Chengdu en omgeving.

KLM en Chengdu 10 jaar

KLM heeft ook een speciale band met Chengdu en viert deze maand dat zij tien jaar tussen Amsterdam en Chengdu een directe verbinding onderhoudt. Tot 4 juli vliegt KLM drie keer per week met de Boeing 787 Dreamliner en vanaf 4 juli vier keer per week met dit nieuwste type vliegtuig.

Omdat Chengdu het leefgebied is van de beroemde pandabeer, is de KLM-bus naast de bekende KLM-kleuren herkenbaar door afbeeldingen op de bus van panda’s en bamboe. Als extra attentie ontvangt elke bus-passagier gedurende de eerste maand van de nieuwe bus-service een mini-pandabeertje.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.