Zelf je stoel selecteren met nieuwe ‘seat select’ service van Jet Airways

Jet Airways, de luchtvaartmaatschappij uit India, heeft haar service voor het selecteren van stoelen uitgebreid. Economy class passagiers kunnen vanaf nu voor een passend tarief zelf hun stoelen in de cabine kiezen. Ook de stoelen met extra beenruimte behoren tot de mogelijkheden. De ‘seat select’ service is beschikbaar voor alle rijen* en de stoelen kunnen tot 24 uur voor vertrek van de vlucht gereserveerd worden.

Jet Airways

Jet Airways

Voor het reserveren van een standaard economy class stoel op binnenlandse vluchten rekent Jet Airways 4 euro; bij internationale vluchten ligt dit bedrag tussen de 6,50 euro en 23 euro. De tarieven voor het selecteren van de stoelen met extra beenruimte en stoelen bij de nooduitgang zijn 8 euro voor binnenlandse vluchten en tussen de 13 euro en 46,25 euro voor internationale vluchten. Alle genoemde bedragen zijn inclusief belastingen en onder voorbehoud van wijzigingen. First class en première class reizigers kunnen hun stoelen kosteloos van tevoren reserveren.

 

 

Stoel reserveren bij boeking

Passagiers kunnen hun stoelen direct reserveren bij het boeken van tickets op www.jetairways.com, via de mobiele app van Jet Airways of bij het reisbureau. Wanneer de tickets al geboekt zijn is het nog steeds mogelijk om tot 24 uur voor vertrek een stoel te reserveren. Ga hiervoor naar de website of mobiele app van Jet Airways en klik op de optie ‘Manage Booking’.

 

 

Inspelen op behoeftes

Gaurang Shetty, Whole-time directeur van Jet Airways, vertelt: “Jet Airways streeft ernaar reizigers de beste service en reiservaring te bieden. Met de uitgebreide ‘seat select’ service kunnen passagiers zelf kiezen waar zij zitten in het vliegtuig. Met deze vernieuwde service spelen we nog beter in op de wensen en de behoeftes van reizigers.”

* De laatste drie rijen in de economy class zijn uitgesloten van de ‘seat select’ service.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.