Terug van weg geweest: Life is Beautiful Festival in Las Vegas

Voor iedereen die in september in Las Vegas is of voor al onze festivalgoeroes, het Life is Beautiful Festival is terug van weg geweest en wordt dit jaar nog groter. Het 3-daagse festival van 23 tot 25 september brengt mensen met een liefde voor muziek, kunst en eten bij elkaar op één van de gaafste party-plekken ter wereld: Las Vegas!

Het Life is Beautiful Festival in Las Vegas

Het Life is Beautiful Festival in Las Vegas

Las Vegas is veel meer dan alleen casino’s, neonlichten en de bekende trouwkappellen. Naast het bruisende nachtleven in de stad kun je hier ook terecht voor te gekke festivals met wereldberoemde artiesten, veel gezelligheid en dat alles in de stralende zon. Life Is Beautiful is zo populair onder de bezoekers omdat dit festival niet alleen draait om muziek, maar ook om kunst, lekker eten en vrijheid. Het leven is mooi, en dat moet gevierd worden! Maar liefst 18 blokken midden in de stad worden autovrij gemaakt en omgetoverd tot een bijzonder en kleurrijk festivalterrein vol met verschillende stages met internationale artiesten, complete culinaire dorpen waar lokale chef-koks bijzondere gerechten en cocktails bereiden en ruimtes voor publieke sprekers waar je interessante ideeën op kunt doen. Daarbij worden de straten opgevrolijkt met streetart van talenten van over de hele wereld, rijden er speciale art cars rond en kun je tal van kunstexposities bezoeken.

 

 

Line-up

Van Hip Hop en Indie Rock tot Pop en EDM, en van wereldberoemde artiesten tot doorbrekende talenten, op het Life is Beautiful Festival vind je het allemaal bij de verschillende stages. Bij Downtown Stage treden alle headliners van het festival op met de skyline van Las Vegas als achtergrond. De Ambassadors Stage staat bekend om de enthousiaste en gezellige vibe en ook hier vind je headlining acts.

 

 

‘Expect the unexpecting’ is het motto bij de kleinere Huntridge stage, waar tal van talenten in een intieme setting optreden. Liefhebbers van dance muziek kunnen ten slotte helemaal losgaan bij de legendarische Troubadour Stage. De line-up voor dit jaar is al bekend gemaakt en bestaat uit geweldige artiesten, waaronder Mumford & Sons, J. Cole, Major Lazer, The Lumineers, G-Eazy, The Shins, Flume en Bassnectar.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.